Вашата кариера [архив]

Всичко за вашите кариери
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FMBulgaria.com
Публикувай отговор
MuSTaKa
Обратна връзка:

Re: Вашата кариера

Мнение от MuSTaKa »

А ако ще се правиш на големия бияч - не си прави труда изобщо да се вясваш тук.
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
swan_3

Мнение от swan_3 »

MuSTaKa написа:А ако ще се правиш на големия бияч - не си прави труда изобщо да се вясваш тук.
лол шевче нямаш проблеми :rofl: .
Много скоро ще съжалявате всички... всички :) :smirk: :hi:
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

Стига бе!

Преди дербито...: :giggle:
Черноморец Бургас - ЦСКА 1:5 (Велизар 2, Чилика 2, Ивелин)
взимам си Марк Юлиано - 34 годишен свободен агент - защитник, играл в Ювентус и Интер, много добър, взимам го специално за вечното дерби. :cska:
ЦСКА - Пирин 5:0 (Даксон, Юлиано, Чилика, Кръстовчев, Ивелин)

и сега идва вечното дерби... :devil: :cska:
дано спечеля. В последните си 3 мача, имам вкарани 17 гола и 1 допуснат. Най-малко по 5 на мач. :D Идваме, левскарииии. :D :D :cska:
Football Manager 2008 player
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Сладур я се обоснови що сме комплексари.
benzukan

Мнение от benzukan »

мен ли питаш ? :wasntme:
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Не питам swan_1, но айде стига сме разводнявали темата
benzukan

Мнение от benzukan »

нека някой да поизчисти темата
и се пише swaN_3....
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

19.7. Излизам от зле климатизираното фоайе на автогарата (що ли реших да е с рейс...) и се гмурвам в сутрешната албанска мараня. Една мургава лейди ме доближава в малкото паркче пред сградата и избърборва нещо, което, преведено на български с цигански акцент от Плевенско, би значело "Искаш ли сеХс бе, душа?". Изръмжавам заплашително и мургавелката се дръпва настрани...

Какво правя в Албания по това време на деня и годината? Илиян Илиев ми предложи да се възползвам от акредитацията си за безплатно посещение на всички мачове с участие на български отбори и препоръча специално срещата от първия предварителен кръг за Купата на УЕФА: Теута - Литекс.

Все пак Литекс имаше най-много силни българи - титуляри, следван от Левски. Седмица по-късно щях да проследя на живо и мача за Суперкупата между тези два отбора.

19.7. Теута - Литекс 1:2
0:1 Бибишков 31'
0:2 Бибишков 41'
1:2 Бериша 89'

Литекс играха сравнително вяло и разконцентрирано, но определено ми хареса Бибишков - противно на престижа си на "дърво" игра хубаво с топка в крака, вкара един с удар от границите на полето и един с глава.

През седмицата между двата мача имах време да прегледам досиетата на доста футболисти, събрани от Илиев, булдога Безински и Миладинов. Последният отрече Георги Христов от Ботев да притежава каквито и да е качества за национал въпреки шестте му гола от четири мача в подготовката. Не ми беше приятно да чуя, че преценката ми не става.
И на Миладинов не му беше приятно да чуе, че е дърт шопар, но.... това е футболът.

26.7. Левски - Литекс 1:4 Суперкупа на България
0:1 Бибишков 8'
0:2 Попов 25'
0:3 Бибишков 38'
1:3 Ем. Ангелов 69'
1:4 Златинов 87'

Даже и аз не вярвах, че шампионите могат да бъдат надиграни така. В интерес на истината, ловчанлии нямаха превъзходство в играта, но защитата на левскарите беше под всякаква критика. Бибишков отново блесна, хареса ми и Бандаловски, както и Попов, Златинов и Миланов от Левски.

2.8. Левски - Зета 4:1
1:0 Сърмов
2:0 Телкийски 48'
3:0 Йовов 61'
4:0 Йовов 66'
4:1 Бажич 75'

Мдам, дойде ми ред да отида и на Герена, че и да се радвам на головете на Левски. :) Разбира се, нямах публична известност на отявлен чорбар, пък и си бях поставил за цел да бъда безпристрастен - Йовов лично ми хареса, вкара два хубави гола и подаде за трети, може да го направя изключение в младия си състав.

10.8. ЦСКА - Берое 1:2
1:0 Чиликов 23'
1:1 Заков 35'
1:2 Заков 49'

Явно съм на лош късмет за любимите си цесекисти. Безидейна игра, ужасяващ Тошко Янчев, а без продадения в Спортинг Брага Тунчев, защитата и при двете слизания на беройци демонстрираше брауново движение. :/
Даниел Божков, привлечен от Ботев, подаде за единствения гол на ЦСКА... май ще го викна, но за целта ще прегледам играта му и срещу Литекс.

И така, в шеги и закачки, мина цял месец по стадионите, в които се нагледах на странни отигравания, хубави фенки и тлъсти (кат' мене) съдии. Лошото дойде на 15-ти, когато се контузиха едновременно Йовов (срещу Спартак Москва) и Бандаловски (срещу МТК). Тодор Тодоров пък се разболя от грип :shock: . Стари контузии влачеха Елин Топузаков и Калоян Караджинов. На другия ден трябваше да дам заявка със състава за мача с Уелс и все пак нямах точен облик на състава, който трябваше да поведа към извоюване на третото място в групата :lol:
Получих две телефонни обаждания - от Плешото, който ме посъветва да сложа Митрев вместо Петков в състава, тъй като последният вече си уредил трансфера и е резерва; както и от някакъв старчески глас, който ме посъветва в сряда да пусна "ония двамата млади и третия отпред". :wasntme: Приех и двата съвета на доверие, звучаха авторитетно. :blush:

16.8.
Sportal.bg
Алексиев обяви групата за мача с Уелс, националите се събират на лагер в понеделник
Националният селекционер Николай Алексиев обяви групата от 25 футболисти, които ще събере за контролата с Уелс следващата сряда в Бургас. Според коментара на президента на БФС Борислав Михайлов, съставът е първата стъпка към утвърждаване на тенденцията за подмладяване на националния отбор.
Ето и избраниците на Алексиев:
Вратари: Георги Петков, Божидар Митрев (Левски)
Защитници: Живко Миланов (Левски), Радостин Кишишев (Лестър), Александър Тунчев (Брага), Валентин Илиев, Даниел Божков, Кирил Котев (ЦСКА), Михаил Венков (Литекс), Петър Занев (Селта)
Полузащитници: Йордан Тодоров (ЦСКА), Николай Димитров (Левски), Светослав Дяков (Пирин), Благой Георгиев (Дуисбург), Чавдар Янков (Хановер 96), Емил Гъргоров (Страсбург), Стилиян Петров (Астън Вила), Ивелин Попов (Литекс), Станислав Ангелов (Енерги Котбус)
Нападатели: Мартин Петров (Манчестър Сити), Димитър Бербатов (Тотнъм Хотспър), Валери Домовчийски (Левски), Крум Бибишков (Литекс), Велизар Димитров (ЦСКА), Владимир Манчев (Селта)

22.8. И така шестте дни до мача с Уелс отлетяха като миг, вече бях вдигнал перманентно кръвното си, "миличкото" посрещна гости от Червен бряг на 20-ти и така останах в пълен стрес до самото начало.
Чичката с присадената коса ме придружи заедно с националите в Поморие, поне с тях се разбрах горе-долу добре, повечето се оказаха веселяци :) И трите тренировки минаха в майтапи и игри, както и цели 15 минути строг разбор на противника от моя страна. Прекъснат на третата от подхилкването на Мартин Петров и последвалото му оправдание "Мноо фъфлиш, тренер". Нали съм добра душа, само 15 обиколки му дадох.

Състава за мача го определих в последните няколко часа. Почти насън де, защото в главата ми бяха апокалиптичните картини на една класическа загуба от Уелс, последвана от ритуалното обесване на собствените ми черва. По време на загрявката нервно обиколих с поглед понапълнените трибуни на стадиона и на ум се засмях, че поне ще си умра в слава.

България - Уелс Стадион "Лазур", 10 000 зрители.
България: Митрев, Кишишев, Илиев, Тунчев, Занев, Ст. Петров, Янков, Георгиев, М. Петров, В. Димитров, Бербатов (к.)
Уелс: Паркър, Ниатанга, Габидън, Е. Колинс, Пъх, Т. Джоунс, Д. Джоунс (к.), МакКарти, Д. Колинс, Ърншоу, Белами

Мдаам, самият Белами щеше да подпише смъртната ми присъда като автограф. :? На загрявката Котев получи нова контузия, а Даниел Божков е само 1,76 и затова оставих Вальо Илиев да ме излага в центъра на защитата. Станислав Ангелов и Митко Бербатов пък не бяха във физическа кондиция за цял мач, затова пуснах само последния за едно полувреме.
Мачът започна с лек превес на гостите, които излязоха 3-5-2. Това им превъзходство трая около десетина минути, след които моите се поокопитиха и започнаха да изнасят топката към крилата и към играещият като втори нападател Велизар Димитров. Първото по-сериозно положение дойде 18 минути след началото - Вили центрира отдясно, Бербо надскочи всички и насочи топката с глава под гредата, но Паркър отби акробатично. Леко се подсмихнах на първия си мини-успех да накарам звездолинчовците със щампа на герба по тлъстините си да заиграят модерен футбол. :) Последваха още няколко хубави атаки по двете крила, Мартин на два пъти намира Стилиян с центрирания, но последният и двата пъти се забави и бе блокиран. В 32-рата минута Благо Георгиев центрира ниско отдясно, Бербо и Паркър не достигнаха до топката и Марто я достигна абсолютно сам, но ъгълът бе твърде малък и ударът му мина успоредно на голлинията.
Гостите се отчетоха с един-единствен удар на Д. Джоунс - право в Божидар Митрев. Бях обещал на Стилиян и Чавдар по една сгодна женица от Плевен и те наистина се раздадоха на максимум :)
До почивката лекото ми превъзходство продължи, но само с един удар на Стилиян встрани от вратата.

И така, на почивката дойдоха наяве опасенията ми. Със "звездите" на отбора начело не успях да постигна почти нищо съществено, а беше ред да пускам по-младите дарования на българския футбол! Казах на пичовете да си играят играта и да търсят победата, защото ония са дървари, редачи на паркет, рибари, може би и медицински сестри, но не и по-добри футболисти от тях.
45' Бербатов <-> Бибишков, В. Димитров <-> Манчев, Георгиев <-> Попов, Янков <-> Дяков
Щяха да ни разковат, бях сигурен.... :/ :sweating:

Началото на втората част обаче беше отлично! Три минути след началото Манчев овладя между трима, изсипа пред наказателното поле, където Бибишков успя да свали наляво. Мартин Петров пое топката, напредна остро до аутлинията и центрира към дузпата, там Дяков опита да стреля с глава, но само леко отклони, за да може Манчев да надскочи пазача си и да я насочи в ъгъла - 1:0 за България!
Беше ми се присрало от напрежение, но тук щях да напълня гащите от кеф! :lol:
Десетината хиляди местни и летовници с одобрителни възгласи окуражиха виртуозите в бели фланелки за още голове, но веднага викнах на Мартин да каже на другите да се поиздърпат назад и да търсят контрите.
55' М. Петров <-> Н. Димитров, Занев <-> Венков
Мачът започна да се забатачва, моите си даваха все по-малко зор, а и нивото на сработка беше ужасно ниско, все пак Бибишков, Ники Димитров и Дяков бяха пълни дебютанти.... Все пак защитата се държеше перфектно и единствено Ърншоу веднъж стреля опасно от дъгата. Встрани, за щастие.
В 78-мата минута удовлетворението ми беше вече пълно - Кишишев изведе отдясно Ивелин Попов, той центрира от самата аутлиния и намери Крум Бибишков абсолютно сам в малкия пеналт. За нападателя остана да се извие рутинно и в мига тишина да чукне топката надолу в непокрития ъгъл.
Два гола, ебати, ще вземем да бием! :D
В края на мача Ивънс беше изведен сам срещу Митрев, но нашият страж успя да блокира удара с тяло и така остави вратата си суха.

България - Уелс 2:0.
Изображение

Медиите изразиха съвсем плахо задоволство, Плешото, разбира се, нареди предварително преговорените изречения пред репортерите и всички бяха доволни. Само не и аз - вечерта не ме очакваше награда за победата :? :P

Е, поне да запиша някаква победа, преди холандците да ни махнат главата след две седмици....
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

Вечното дерби.
Левски - ЦСКА - ст. Васил Левски - 17:30 - 12.04.2008г. - облачно - 12 663 зрители

Много интерестен мач. През първото полу-време атаки и на двата отбора. Идва 36-та минута, когато Вальо Илиев се включва в центриране от пряк свободен удар на Даксон и с глава прави живота на Левски става 5 пъти по-сложен. Както и през есента, така и сега Вальо Илиев вкарва много важен гол за ЦСКА срещу Левски. В 59-тата минута, в една уникално спорна ситуация, Лъчо балтана от Левски бележи с глава, но гола му е отменен, заради засада, но никой - никой не може да каже дали това е засада или не. Така до края на мача, с наситена халфова линия от 5-ма човека, със страхотните прояви на Марк Юлиано и Вальо Илиев - ЦСКА победи левски като гост във вечното дерби с 0:1 и се доближи само на 3 точки от вечния враг, който го чака гостуване на 2-рия Локо Сф.

От моя страна пък, ме очакват още 3 трудни мача: домакинство vs. Славия, гостувания на Литекс и Локо Пд.
...At the age of just 17, Berbatov moved to the most successful Bulgarian club CSKA Sofia following in the footsteps of his father, Ivan, who also played for the club as a left winger and later as a defender...
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Ники поздравления за първата победа.
Иначе при мен мен нещата се развиват великолепно.
Излязох от групите!!!
Да точно така. Макар и с мач по малко вече и на теория съм преодолял групите. Ето шот:
Изображение

Както ви бях писал в много важенм мач надиграх Андерлехт като гост. Ето и подробности.
Общо взето това бе един лош мач за мен. През целия двубой Андерлехт ме надиграха, но само добрите намеси на Иво ме спасиха. В края на мача 2 85' Вили отблеяза след грешка на вратаря. Домакините натиснаха, но не можаха да изравнят.
В последния мач надиграх Сошо с 4:2. Мача започна прекрасно и в 15 секунда Неи отбеляза за 1-0. После Велизат направи 2:0, а по късно Неи 3:0. Просто първото полувреме ги смазах. На почивката им казах да не се отпускат и така и стана. В началото на втората част Сошо отбеляза и резултата стана 3-1. В 56' получих право да изпълня дузпа и Траян Дянков беше безпогрешен - 4:1. После Сошо вкараха още един гол с който бе фиксиран и крайния резултат. До края гостите имаха леко предимство, но неможаха да отбележат дори и гол.
И ето че така излязох от трудната група. Остава ми още един мач срещу АЗ, дано да го взема, все пак всеки мач носи пари.

Другото хубаво през периода в който не бях писал са чудесните трансфери които направих. Ето кои играчи взех (ще дойдат януари 2008) ще сложа и снимки защото 2 от играчи определено си струват.
Първия е Calin Cristea. Румънец, взех до само за 110 000. За мен много много голям талант. Вижте само на колко години е и какви качества има.
Изображение

Следва таланта на Ботев - Георги Христов. Отново млад играч с големи качества. Взех го за 400 000.
Изображение

Следващия е Димитър Илиев. Талант на 19г, от Локо Пд, отново СТ.
Изображение

Ще продам Гийом (1,2 млн е), Вуядинович (55 000), Кабус, Гарсес (вече е продаден). Може и още някой но сега не се сещам.

Още дойдоха Велимир Иванович ще се присъедини и Йеленкович, преговарям и със Светослав Дяков.
Мисля че селекцията е чудесно до момента. Залагам на младите надежди, които след 3-4 сезона ще са гръбнака на отбора. А освен това, те са достатъчно добри и сега да са титуляри.

Иначе в първеснтвото си бия и водя с 3-4 точки някъде.
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

kyynadd, като гледам така състава ти... не ти трябва Вели Иванович... много е дърт. :D

ШАМПИОООООООН СЪЪЪЪЪЪЪЪЪМ! Ето мачовете ми след Левски:
- ЦСКА - Славия 3:1
- Локо Пд - ЦСКА 1:3 (тук Левски губи, като домакин от Ботев Пд с 1:3)
- ЦСКА - Спартак Вн 1:1
- Вихрен - ЦСКА (купата) 5:4 след прод. - тук водех до 83-тата минута с 2:4, но тия боклуци ме обърнаха. :D
- Литекс - ЦСКА (най-важния ми мач) - 1:2 - победа, с голове на Велизарчо (който join-ва Sunderland след края на сезона ;( ) и Чиликов.
- ЦСКА - Марек - 3:1 (Левски прави 0:0 с Черноморец и вече бях шампион)
- Берое - ЦСКА - 1:3 (алее, алеее, алеее) :D

И така свършва много труден сезон. Следващата година нещата ще бъдат още по-трудни, щото немам пари. :D

Ето класирането и състава на шампоните. :P
Изображение
Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Честита титла. Гледам че си взел бившия играч на Юве Марк Юлиано. На колко години е сега?
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

34, ама върши страхотна работа. Вкарва често голове с глава и е много стабилен. Взех го като свободен агент. След малко ще видите и подготовката ми за новия сезон. :)

п.п. - Мерси! :)

При теб как е? Започна ли 2-рия полусезон? Аз си търся силен нападател. Сега преговарям за Благо Георгиев като плеймейкър - заместник на Вили. Предложи някой ако знаеш. Може да е на годинки, но да се е развил и да бъде сърцето на тима. :)
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

Започвам втория сезон. Този сезон е ключов, за българския футбол. 1 отбор ще започне участието си в ШЛ от 3 предварителен кръг (ЦСКА) , 4 ще се борят в УЕФА (Левски, Славия, Локо Сф, Литекс), а 1 в Интертото (Черноморец Бс). От следващия сезон ще имаме 2 отбора в ШЛ.

Ето и новите ми попълнения, които ще се борят да вкарат тима в групите на ШЛ:
Хр. Златински - Локо Сф - 400,000$ + 500,000$ - АМ LC - заместник на Велизарчо. Има много добри показатели, надявам се да върши добра работа.
Петър Ломски (Peter Lomski) - Левски - 500,000 $ - AM RL ; ST - Левски го бяха взели от Финландия, но не го пускаха и реших, че може да го развия много. Даже ще ми бъде титуляр може би.
Джими Флойд Хасълбайнк - Free - ST - на 36 години е, но ще помогне много с опита си.
Елтон - Славия - 150,000$ - ST - един добър вариянт за 3-ти нападател.
Фелипе Машадо - Юниао Лейрия - 250,000$ - LB - втория полу-сезон той го прекара там, защото първоначално не му предложих контракт. Но сега той ще ми бъде титулярен ляв бек, защото Роби Петров вече остарява и не е толкова ефективен.
Продадох Том на Копенхаген за почти 3 милиона. Добра инвестиция все пак - взех го за 1. :)

Сега, моля ви, кажете ми дали имам добри нови попълнения. :)
Ето го титулярният състав:

GK---------------------------12.Иво------------------------------
D--30.Данчо--------14.Вальо--20.Юлиано------84.Машадо-
DM---------------------------------25.Дяков---------------------
M---------------------11.Даксон---------------------------------
AM-32.Ивелин-----------7.Златински-------------19.Ломски--
ST------------------------9.Джими-------------------------------
Davidcho

Мнение от Davidcho »

Кариерата ми със ЦСКА е добра.
ЦСКА 1 - 0 Локомотив (София) (Димитров 90') - Още 1 дерби.Цска спечели много трудни 3-те точки.Трябваше да бъде към 3:0,ама съдията водолаз ;)
ЦСКА 5 - 4 Черно Море (Неи 10,54,88;Кабус 31,66) - Най-добрия мач за някои от играчите на ЦСКА.Много добър мач въпреки,че си вкарах авто-гол.
ЦСКА 2 - 0 Депортиво (УЕФА)(Димитров 9;Удоджи 21) - Цска победи Депортиво с човек по-малко.Цска трябва само още 3 точки и се класира за Уефа напред.Обаче последеният мач е с Байерн.Дано бия !!!
ЦСКА 3 - 2 Локо (СФ) Българската Купа (Кабус 33,68;Димитров 118) - ЦСКА отстрани Локомотив от БГ Къп.ДОКОмотивците водеха със 2:0,но Кабус направи много добри голове.Димитров вкара с глава (КЪСМЕТЛИЙСКИ !)
във 118 мин и така ЦСКА победи отново Локото.
Байерн 3 - 2 ЦСКА (Уефа)(Кабус 21;Гарсес 90) - ЦСКА отпадна от Уефа,след като падна от претедентните за спечелване - Байерн.Този мач беше "ДЕРБИТО НА УЕФА".Така бяха писали във съобщенията ми.

Така свърши полу-сезона.Ето класирането:
1.ЦСКА - 37
2.Локомотив (СФ) - 27
3.Левски - 26
4.Литекс - 25
5.Черно Море - 24
6.Локо (ПД) - 23
7.Марек - 21
8.Спартак (Варна) - 21
9.Рилски Спортист - 20
10.Вихрен - 18
11.Хасково - 18 - (ПОБЕДИХА ЛИТЕКС !!!)
12.Беласица - 17
13.Славия (София) - 16
14.Ботев (ПД) - 14
15.Берое - 13
16.Родопа - 2

Справям се много добре според мен.Дано взема добри играчи!
Айде за сега стига !
Изображение

Изображение

Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

При мен завърши полусезона. В последния мач загубих от Аз с 2:1, но за мен мача бе без значение. За жалост ми се панд а много лош жребий за следващия кръг - Шалке 04!
В първенството постигнах нови 3 победи и вече водя с 7т пред Локо Пд и с 9 пред Левски.
За купата на страната отново пуснах резерви и юноши и отново се измъчих 1:2 срещу Калиакра след продължения. В следващия кръг играя срещу Локо Пд.
Започна трансферния прозорец. Уж бях решил да не копувам никой, но продадох някой важни фигури и се наложи.
Заминават си:
Тунчев (от юли 2008) - 876 000 в Дженоа.
Мисля че един добър трансфер. Взех добри пари пък и ще остане до края на сезона
Удожи - 465 000 в забравих кой отбор.
Също добър трансфер. Юруков напълно замества Удожи и нямам нужда от него, пък и парите не са малко.

Заради тези трансфери ми трябваха два защитник - талант който да замести Сашо от новия сезон и резерва на Данчо Тодоров че нямам друг ДР освен него. Леко се вманиачих в младите и взех следните. :) По скоро не съм взел а съм отправил оферти.
Борислав Стойчев - ДР, Левски, цената му е 40 000, предложих 50 000
Илиев (мисля че така се казваше) - централен защитник на Локо Пд и младежкия нац отбор (титуляр) - 350 000, дадох 360 000.
И един доста интересен трансфер. Взех от Странджа-Металург Мирослав Загорски (най-добрия ни играч), не защото ми трябва, а за да им дам пари. Миро струва 0 и в отбора имаха предложения за него от Академик и Бдин, но аз дадох 5000 просто за да има отбора пари. Той дойде и сега съм щастлив, че Странджа има 5000 за трансфери, които за В група не са малко.

До момента съм изиграл 1 контрола - срещу Странджа
ЦСКА - Странджа 6:2
Изиграх я за да се порадвам на любимия отбор в мач. Ясно ми беше че няма голям смисъл от нея, пък и не бяха дошли новите. Неи вкара 4 гола по един добавиха Мартин (нападател от школата, голям талант) и Ивелин. За Странджа вкараха Крумов и Атанас Атанасов. В този мач се и доубедих че трябва да взеха Миро, защото той просто е мотора на отбора и не си струва да го дадат за без пари. :)

Е това е засега. Проявих и малко благородност към любимия клуб и се чувствам много добре.
НиКи

Мнение от НиКи »

Davidcho написа:Кариерата ми със ЦСКА е добра.
ЦСКА 1 - 0 Локомотив (София) (Димитров 90') - Още 1 дерби.Цска спечели много трудни 3-те точки.Трябваше да бъде към 3:0,ама съдията водолаз ;)
ЦСКА 5 - 4 Черно Море (Неи 10,54,88;Кабус 31,66) - Най-добрия мач за някои от играчите на ЦСКА.Много добър мач въпреки,че си вкарах авто-гол.

******************************************************************************************************************************************

Айде за сега стига !
Братле ти си бати левскара сериозно :giggle: :giggle:
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
Davidcho

Мнение от Davidcho »

НиКи написа:
Davidcho написа:Кариерата ми със ЦСКА е добра.

******************************************************************************************************************************************

Айде за сега стига !
Братле ти си бати левскара сериозно :giggle: :giggle:
Брат,прав си Левскар съм до гроб !Но ЦСКА имат такива играчи,че направо Кевин е по-добър от Рони ;)
Изображение

Изображение

Изображение
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

НЕ, АМА ДА! :D

Изтеглих жребия за третия кръг и ми се падна.... шотландския Селтик. :( Лошо. Утехата е, че в първия мач съм гост и че отървах отбори като Барса и прИнтер. Преди мача: Берое - ЦСКА 2:2 (Джими и Златински)

И ето го мача. Селтик - ЦСКА - 21:45 - 13.08.2007г.
съставът на ЦСКА: 4-5-1 = Иво Петров (к); Данчо Тодоров, Машадо, Вальо Илиев, Марк Юлиано ; Светли Дяков, Ивелин Попов, Удоджи, Даксон, Златински ; Брани Костадинов

Мачът започва кошмарно, след като МакДоналд откри във 2-рата минута. Играта продължи умерено, като хубавото е че момчетата не се изнервиха и продължиха да играят, като при 0:0. Единствения, който не показваше добра игра беше Ивелин Попов. Така завърши полувремето. Патрик Ломски влезна на мястото на Ивелин. В 59-тата минута, Ломски направи перфектна атака по дясното крило, подаде към Даксон в центъра, който изведе непокрития Брани Костадинов и той вместо да стигне до вратаря и да шутира, той стреля веднага след като получи топката - от около 20 метра, което изненада Боруц и ГООООЛ! 1:1. От тук нататък Селтик атакуваха, но страхотния капитан Иво Петров беше непробиваем. Брани излезна в страхотна ситуация в 79-тата минута, но ударът му бе отразен от Боруц. И така докрая.
СЕЛТИК - ЦСКА 1:1 - 3-ти предварителен кръг за ШЛ - 1-ви мач.

Вече нямам търпение до реванша. Знам точната тактика на отбора с която да отстраня Селтиците. ;) :happy:
MdiegoR

Мнение от MdiegoR »

ЦСКА - Селтик - 21:45 - 3ти предварителен кръг за ШЛ - мач реванш (1:1) - ст. Българска Армия (19 034зр)

Започвам мача. Много дефанзивна тактика от моя страна. 5 халфа (3 дефанзивни), 1 краен нападател (Бр. Костадинов). В 28-мата минута, обаче, Брани бива контузен :@ . Ще отсътва 1-2 месеца. Влиза любимеца на публиката Джими Флойд Хасълбайнк. :D И да, опита му помага и в 38-мата минута той бележи! 1:0! Публиката е в екстаз. Усилени контраатаки, 8 защитника, 1 халф и 1 нападател - изглеждаше тактиката ми след гола. Непрестани атаки, но Иво беше непробиваем. Това беше всичко за Селтик за тази година в ШЛ! Краен резултат 1:0 :party: ! ЦСКА е в групите на ШЛ!
В група съм с(пиша ги така, както са по урни):
1.Арсенал (шампионът)
2.Вердер
3.ЦСКА :O в 3-та урна
4.Фиорентина

Ще направя всичко възможно да класирам отбора или на 1/8 финалите (много трудно) или поне за УЕФА. :)
Публикувай отговор

Обратно към “Кариери”