Избери Делит. Би трябвало всичко след това да е ок.peppu написа:Да попитам преди да ме пусне в играта ми излиза един прозорец и пише: Squads 1 appers to be damaged and cannot be used? Отдолу има Delete i Cancel. Натиснах на Cancel и играта ми тръгна, изиграх една приятелска среща между Левски и ЦСКА и нямах проблем. Та въпроса ми е винаги ли трябва да натискам Cancel и кое точно не може да се използва (cannot be used)? Какво точно означава това?
БФЛ ФИФА 14 Излезе
-
- BFL Team™
Re: БФЛ ФИФА 14 Излезе
-
Изглежда няма лек за моя проблем
-
-
Ами екрана става тъмен на места все едно си на DOS, показват се бели буклви и трябва да минимизирам играта за да се оправи!sv3nc3 написа:Покажи го, че така само гадаеме! Какви букви и за колко време ти се показаха?triada1981 написа:Един малък проблем играя си мача с ЦСКА и изв3еднъж ми се появяяват разни букви и ми заемат по голямата част от екрана. Това е след инсталиран пач и крака на Костадин
Ами вземи си акции!
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Тука мирише на заминаваща видео карта.. Дано не съм прав.triada1981 написа:Ами екрана става тъмен на места все едно си на DOS, показват се бели буклви и трябва да минимизирам играта за да се оправи!
-
- BFL Team™
+1 . Все пак дано да е друго...DoMiNaToR написа:Тука мирише на заминаваща видео карта.. Дано не съм прав.triada1981 написа:Ами екрана става тъмен на места все едно си на DOS, показват се бели буклви и трябва да минимизирам играта за да се оправи!
-
sv3nc3 имате ли някакво решение или да си лягам. Само рефрешвам от одеве и ....
-
Dominator, няма как да си прав защото играя игри от рода на batllefield 4, и други които са бая тежки и нищо такова няма Само при крака на Костадин е и при БФЛ, а да и имам заметресенията!
Ами вземи си акции!
-
Помощ ?Likie1 написа:Само на мен ли ми лаги докато играя мачове от кариерата ми ?
ЦСКА София 1948
-
- BFL Team™
Утре, че човка с оригинална ФИФА, който тестваше, го няма и не може да видиме как стояха точно нещата при него. Има решение, спокойно.petko1980 написа:sv3nc3 имате ли някакво решение или да си лягам. Само рефрешвам от одеве и ....
-
Сигурен ли си,че стартираш играта от fifa14-www.skidrowcrack.com ? иконката е 14triada1981 написа:Dominator, няма как да си прав защото играя игри от рода на batllefield 4, и други които са бая тежки и нищо такова няма Само при крака на Костадин е и при БФЛ, а да и имам заметресенията!
Дори живота си аз да прекарам,
в мизерия и крайна нищета.
ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам,
ЛЕВСКАР дори и след смъртта.
-
И при мен така, този крак предполагам трябва да го пейстнем в папката на играта, нали така?someone написа:Абе хора, сложих пача на костадин, инсталирах пача в папка Гейм на ФИФА-та и като тръгна да отварям през файла фифа14скидроу(сещате се, който е 28,660 и разбира се е на англ.) ми дава, че ФИФА 14 спря да работи и започва с простотиите да намери онлайн решение и да затвори програмата. С Уиндоус 7 съм, Блекбокс версията. Мерси предварително!
-
Добре благодаря. По кое време горе долу да очаквам. На лично или тук във форума да се ровя?sv3nc3 написа:Утре, че човка с оригинална ФИФА, който тестваше, го няма и не може да видиме как стояха точно нещата при него. Има решение, спокойно.petko1980 написа:sv3nc3 имате ли някакво решение или да си лягам. Само рефрешвам от одеве и ....
-
Лично аз я отварям от fifa14-www.skidrowcrak.com .Играта тръгва и сичко е 6, но когато почна мач от кариера, почва да ми лаги ( играе се нормално и изведнъж се забързва ) Помощ ?kostadin98 написа:Сигурен ли си,че стартираш играта от fifa14-www.skidrowcrack.com ? иконката е 14triada1981 написа:Dominator, няма как да си прав защото играя игри от рода на batllefield 4, и други които са бая тежки и нищо такова няма Само при крака на Костадин е и при БФЛ, а да и имам заметресенията!
ЦСКА София 1948
-
Точно от нея я стартирам. Играя втори мач за да видя дали ще прави проблем!kostadin98 написа:Сигурен ли си,че стартираш играта от fifa14-www.skidrowcrack.com ? иконката е 14triada1981 написа:Dominator, няма как да си прав защото играя игри от рода на batllefield 4, и други които са бая тежки и нищо такова няма Само при крака на Костадин е и при БФЛ, а да и имам заметресенията!
Ами вземи си акции!
-
БЛАГОДАРЯ ЗА ПАТЧА! Имам 1 проблем играя 2 мача и на третия камерата започва да полудява получава се като че ли има земетресение. Моля за помощ ? Как да оправя този проблем ?
-
песни на агитките няма ли???
-
Значи пак ще обясня аз съм с Black Box и нямам никакви проблеми!ТакаVasil написа:И при мен така, този крак предполагам трябва да го пейстнем в папката на играта, нали така?someone написа:Абе хора, сложих пача на костадин, инсталирах пача в папка Гейм на ФИФА-та и като тръгна да отварям през файла фифа14скидроу(сещате се, който е 28,660 и разбира се е на англ.) ми дава, че ФИФА 14 спря да работи и започва с простотиите да намери онлайн решение и да затвори програмата. С Уиндоус 7 съм, Блекбокс версията. Мерси предварително!
1.Теглите крака http://www.mediafire.com/download/2l7tg ... ck.com.rar
2.Разархивирате го в папката Game която се намира в вашата фифа 14
3.Инсталирате пача BFL FIFA 14 като го инсталирате в същата папка Game
4.Пускате играта от този крак който се разархивирали в папката той се казва fifa14-www.skidrowcrack.com и иконката му е 14 Всичко трябва да си върви на почти всичко които опитаха този вариант им се получи!Ако продължава да не става Не търсете вината в Мен и БФЛ!
-
Стана, mersi, дано няма повече проблеми.
-
Надали ще имаVasil написа:Стана, mersi, дано няма повече проблеми.