Отговорете моля ;)

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
AntrAcsA
BFL Team™

Re: Отговорете моля ;)

Мнение от AntrAcsA »

АЕ незнам ... като им гледам сайта и го сравнявам с нашия http://fifann.net.ru/index.php или пък гениалния им форум : http://fifann.net.ru/forum/
съмнявам се това да е официалния и единствен team , който се занимава с правенето на пачове . Ако е така.... ЛОЛ !!! WTF...
nani17

nani17

Мнение от nani17 »

a nekoi da znae kak se pi6e tva za imeto na ruskia pa4, i ako moje da popitam o6te edin vapros 6te mojeli da si instaliram bfl-to i ruskia pa4 za fifa 08
_GAGATA_

Re: nani17

Мнение от _GAGATA_ »

nani17 написа:a nekoi da znae kak se pi6e tva za imeto na ruskia pa4, i ako moje da popitam o6te edin vapros 6te mojeli da si instaliram bfl-to i ruskia pa4 za fifa 08
Няма да може. Ще играеш само с БГ първенството.Все пак си българин ;)
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
PlayLikeNoBody

Мнение от PlayLikeNoBody »

Аз ще отговоря , това че са направили пач след като е свършило първенството означава ли че са почнали да го правят като е почнало първенството, ФИФА излиза по целия свят на една дата , не излиза с началото на всяко първенство, а ако не се лъжа имаха АдОн за стадиони, имам го пача не е лош има и лица и мини лица на играчите но наистина няма стадиони , цялата ФИФА е и на Руски ез. , айде успех с пача и ако може да направите и Вие мини лица на играчите би било мн добре ;) 8)
levski_ups

Мнение от levski_ups »

vili4kata написа:
JUSTINN5 написа:КВО ВЕДНАГА ПОЧВАТЕ КАВГИ ОСТАВЕТЕ ХОРАТА ОТ РУСКИЯ ПАТЧ РУСИЯ Е ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ СЪЩО ОСВЕН ТОВА ТЕ СА НИ ОСВОБОДИЛИ НЕ СЕ ЗНАЕШЕ ДАЛИ ЩЕШЕ ДА ИМА БЪЛГАРИЯ СЯ КВО ПЛЯПМИТЕ ПРОТИВ ТЯХ ТЕ ИМАТ ТРОИНИ ПО ДОБРИ ПРОГРАМИСТИ ОБАЧЕ ТЕ НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС ФИФИ И ТАКИВА ИГРИЧКИ ТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС ПО СЕРИОЗНИ РАБОТИ И ИМАТ МНОГО ДОБРИ ХАКЕРИ
:rofl: смешник, смешко, клоун, лайно и още колко синоними да ти измисля???? :D
Иначе то ако ставаше с хакери... всеки пети в българското общество щеше да прави пач. Като не разбираш не говори.
Ама си ми зе думите от устата.Кат незнаеш не говори
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

kyynadd написа:
Защо хората в Русия нищо не казаха на екипа, който извади пач след като е свършило първенството им, само с 16 отбора, без стадион и лице? Все едно ние да пуснем през май пач само с А група, без ни един стадион и едно лице. Бас държа че тогава някой би ни убил ако ни види. Нормално ли е?
Ако трагнеме да праиме сравнения мога да ти кажа ,че румънският пач излезе НОЕМВРИ и има вскички стадиони от техните А И Б група такаче...
ИзображениеИзображение
Nicky

Мнение от Nicky »

Правите го без пари и никой не може ви псува. На харизан кон зъбите не се гледат. Просто не им обръщайте внимание и толкова. Не се правете на звезди: "Бавим пача защото има бъгове..." Казвате им: "К`во ви е*е що не пускаме пача, ще си го пуснем когато си решим" и толкова, а не да спорите и да си губите времето.
brazilan

Мнение от brazilan »

преди да ми говорите колко добри са руснаците погледнете какъв геноцид подлагат и до днес волжките българи, създателите на тяхната държава
Nicky

Мнение от Nicky »

brazilan написа:преди да ми говорите колко добри са руснаците погледнете какъв геноцид подлагат и до днес волжките българи, създателите на тяхната държава
Ахахахаха :D :D :D :D :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Не си наред бате, честно :rofl:
brazilan

Мнение от brazilan »

Кой не е у ред? Още от времето на сталин им забраняват да се наричат Българи! прочети малко преди да определяш кой е уред и кой не е!
Nicky

Мнение от Nicky »

brazilan написа:Кой не е у ред? Още от времето на сталин им забраняват да се наричат Българи! прочети малко преди да определяш кой е уред и кой не е!
Не, написаното от теб е вярно, просто няма нищо общо с хората, правещи руския пач ;)
Alex

Мнение от Alex »

Дайте линк кум рускиаach ?
brazilan

Мнение от brazilan »

Nicky написа:
brazilan написа:Кой не е у ред? Още от времето на сталин им забраняват да се наричат Българи! прочети малко преди да определяш кой е уред и кой не е!
Не, написаното от теб е вярно, просто няма нищо общо с хората, правещи руския пач ;)
Съгласен съм :)
BanniMePedalche

Мнение от BanniMePedalche »

kyynadd написа:
Защо хората в Русия нищо не казаха на екипа, който извади пач след като е свършило първенството им, само с 16 отбора, без стадион и лице? Все едно ние да пуснем през май пач само с А група, без ни един стадион и едно лице. Бас държа че тогава някой би ни убил ако ни види. Нормално ли е?
;)
Ами какво ли е да баннете от форума човека, заради който въобще имате лица в патча и който много се замисля дали да ви дава още за адон
Urban_Order_1912

Мнение от Urban_Order_1912 »

maserati1992 написа:Руснаците са боклуци за мене е имам един в класа и той е пълен пумияр!И какво са ни освободили ние пак сме били и под тяхно робство ама това е друг въпрос и няма нищо общо с пача.С едно голямо ИЗВИНЕНИЕ да ти серем у устата колко акаунта ще си направиш още бе мангал!!!!!!!!!!!
Внимавай какво говориш
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

maserati1992 написа:Руснаците са боклуци за мене е имам един в класа и той е пълен пумияр!И какво са ни освободили ние пак сме били и под тяхно робство ама това е друг въпрос и няма нищо общо с пача.С едно голямо ИЗВИНЕНИЕ да ти серем у устата колко акаунта ще си направиш още бе мангал!!!!!!!!!!!
на косъм си за да поемеш БАНана
maserati1992

Мнение от maserati1992 »

[/quote]
Внимавай какво говориш[/quote]
Ти пък кой си!?!?!?!
maserati1992

Мнение от maserati1992 »

Антракс и защо ще ме баннеш?!?!?
BanniMePedalche

Мнение от BanniMePedalche »

maserati1992 написа:Антракс и защо ще ме баннеш?!?!?
Щото е весел и щото може . Ебахти смешника ... питам го къв му е проблема в скайп, той мълчи, но тук е бог ...
maserati1992

Мнение от maserati1992 »

Ами ако искат да ме баннват много важно и без това аз много много не влизам.
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”