Иначе браво

Аз пък не съм играл ФИФА от 2 месецаspiker написа:БФЛ, ако ме върнете към ФИФА наистина ще ви поздравя
Наистина тая игра я заборавих, ще ме накарате с моята бавна връзка да я сваля за около 27-28 часаКакто и да е... Браво поздравления и от мен
Демек, че на 22 ще има ПАЧ !Vanio`G написа:Като видях заглавието си помислих,че го е писал някой от потребителите...
Иначе бравоНай-сетне...И това до 00:00 на 22 демек до утре полунощ нал-кусно ли какво значи
Аз я цъках при един приятел преди около месец, ама не ми хареса и си продължавам Конамито(на High (1024x780))Bg_Fen написа:Аз пък не съм играл ФИФА от 2 месецаspiker написа:БФЛ, ако ме върнете към ФИФА наистина ще ви поздравя
Наистина тая игра я заборавих, ще ме накарате с моята бавна връзка да я сваля за около 27-28 часаКакто и да е... Браво поздравления и от мен
![]()
Bg_Fen написа:Демек, че на 22 ще има ПАЧ !Vanio`G написа:Като видях заглавието си помислих,че го е писал някой от потребителите...
Иначе бравоНай-сетне...И това до 00:00 на 22 демек до утре полунощ нал-кусно ли какво значи
Да до утре полунощVanio`G написа:Bg_Fen написа:Демек, че на 22 ще има ПАЧ !Vanio`G написа:Като видях заглавието си помислих,че го е писал някой от потребителите...
Демек,че до утре полунощ трябва да има паТч...ако греша поправете ме ама така го разбирам...
БФЛ направете и това вижте активните теми и най-нови мнения че така е по-трудно за ориентиране...10х
260 - 265 mb ще еlevskara101 написа:Мегабаит или Гигабаит ще е