Мнението ви за патча

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
niki_19121

Re: Мнението ви за патча

Мнение от niki_19121 »

vili4kata написа:С две думи: Страхотен пач! Това е моето мнение.
така е пача е 6+ неверотно як пач еваля ;) :)
Frantic

Мнение от Frantic »

vili4kata написа:С две думи: Страхотен пач! Това е моето мнение.
Приятел явно не си играл достатъчно или си случил на отбори без бъгове! Пача е страхотен като идея, но реализацията не се е получила. Аз лично ще почакам още малко за да излезе някакъв фикс или нещо от сорта... няма смисъл да почвам сезони щото се сблъсквам с много проблеми като: еднакви екипи, изчезващи футболисти и липса на фенове (на стадиона на Калиакра, е верно че е Б група, ама аз като ходя да гледам мачове има поне 500-600 души публика ако не и повече).Много е кофти да играеш сезона и да ти се пусне някъв отбор със абсолютно същия екип и да загубиш мача заради това. Казваш си "майната му" и продължаваш да играеш, но след още няколко мача ти изчезват и футболистите, и отново губиш не по собствена вина.Стадиона е страхотен, много добре направен (евала на тоя който го е правил), обаче няма фенове и това проваля всичкия екстаз и наслада от играта и стадиона. Всички видяхме как ще изглежда пача и какво предтсавлява (както вече казах - много дорбе е замислен като идея). Аз се надявам, че от БФЛ ще ни зарадват с нов пач без тези бъгове и дребни неточности в съставите. Ако БФЛ са съгласни нека всеки който може да помогне със снимков материал и актуална информация да им пише в нова тема (да се направви такава ако може) и всеки да докладва там за дадения проблем и как точно може да се орпави. Пример: ако даден футболист е халф а не нападел - да се докладва за грешката и да се напише истинската позиция. Иначе се вижда, че се работи по пача и то сериозно, но сякаш ви липсва малко ентусиазъм (вероятно има причина за това), но все пак постарайте се заради тези фенове, които наистина ви уважават и най вече да продължат да вярват във БФЛ и тяхната безупречна работа през годините! Ако не ви се занимава повече с пача ви разбирам напълно.Все пак напрежението не е малко. Вие имате тежката дума!
_hi6tnika_

Мнение от _hi6tnika_ »

Аз съм много доволен от патча. Мойте поздравления БФЛ ТЕАМ. Даже си оправих проблема с лицата и косите на играчите с този патч http://www.fifaserie.de/fifa08/download ... s_Patch/8/ :wasntme:
http://evilbeetgossip.com/wp-content/up ... iselle.jpg
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
levski_vasko

Мнение от levski_vasko »

Пача е екстра :clap: недоволни ВИНАГИ ще има :|
Di Canio

Мнение от Di Canio »

Тотално недоволен за разлика от предишните 2 години :happy:
Очакваше се ;) : всички трансфери да са ОК :happy: ; да има абс. всички направени реални лица на играчите от по-големите отбори... :) ; песни на много повече отбори... :devil: !!!
А тая простотия без Герена е уникална.. :rofl:
По-добре да не се бяхте лигавили с тея б групи, сборни групи, сезони на фенове и т.н., а да бяхте направили една СУПЕР А ГРУПА! :happy:
На всичкото отгоре като махнах патча се бъгна фифата и си я махнах от компа, след което пак я свалих и инсталирах :happy:
Така че ще си цъкам мулти и мениджър с Тотнъм или Челси и тфа е, ае лека нощ И АКО ЩЕ ИМА ВЕРСИЯ 2, по-добре се стегнете и зарадвайте останалата част, която ще я чака, за разлика от мен! :shake:
:no: :bandit:
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Тоя патч е в пъти по-добър от всеки друг пускан от BFL... изумявам се!
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

естествено това е наи-добрия пач другите тъпанари не знаят какво говорят не им обръщаите внимание :@ :shake: :|di canio е мноооо прост :@
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Di Canio написа: По-добре да не се бяхте лигавили с тея б групи, сборни групи, сезони на фенове и т.н., а да бяхте направили една СУПЕР А ГРУПА! :happy:
:
Абе щи кажа аз на теб едни скапани Б и В групи. Знаеш ли че отбори като Ботев Враца, ДУнав, Етър, Спортист, Добруджа, Янтра и тн и тн имат в пъти повече фенове от Марек например. Б и В групите въобще не са тъпи, ти се изрази тъпо в случая.
Двуполюсният модел...
petioantov

Мнение от petioantov »

Ще може ли някой да постне шотове на Чавдар Бсл с имената на играчите ...и някой от играчите ;)
kozloduy

Мнение от kozloduy »

kyynadd прав си.но пък не виждам какво е мястото на фенските отбори.само нерви с тях.
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

сичко е ок само да питам какво е тва в замунда http://zamunda.net/details.php?id=11529 ... rtcomments
3.53гб :| :^) с фифата ли е
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

kozloduy написа:kyynadd прав си.но пък не виждам какво е мястото на фенските отбори.само нерви с тях.
А другите 100 човека знаеш ли как се радват че ги има? Малко компромиси.
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

kyynadd написа:
kozloduy написа:kyynadd прав си.но пък не виждам какво е мястото на фенските отбори.само нерви с тях.
А другите 100 човека знаеш ли как се радват че ги има? Малко компромиси.
ами да според мен за другите хора дет са от зезона на феновете няма да е честно :) няма нищо иначе много скъб този http://i.data.bg/08/01/24/774551_orig.jpg
Muscarin

Мнение от Muscarin »

Днес инсталнах пача.Като цяло добре,само дето по едно време тръгнах да правя смяна на играч след което всички играчи от терена изчезнаха и останаха само топката и маркера на играча.Не знам на какво се дължи това.А и още нещо,малко сте попрекалили с агитката на Пирин Благоевград:) Яж **й,яж муй през 30 секунди.Досадно е.Иначе евала за усилията
bor_don

Мнение от bor_don »

1. Защо няма Герена? К'во се правят на невменяеми от тийма, 3 пъти попитах, ебати сложили са 30 стадиона (бключително кочината) а баш най-добрия го няма.
2. Песните на агитката на Левски са 2 и едвам се чуват. Аз за какво ги дадох другите в раздела ,,Помогни на БФЛ"
3. Не съм обръщал внимание, но доколкото дочух Черно море са объркани играчите или нещо такова
4. Забелязах, че някои имена в ЦСКА са написани от неграмотници (а може и не само там)
5. Сезонът на феновете. Тия от БФЛ Тийм се мислят за големи футболисти бе. То още малко ще искарат 1вокласниците с по скил 99,9
6. Изчезват играчите. Казват, че не е от пача, ама аз съм играл над 500 мача и такова нещо никога не съм виждал, а сега на всеки 2ри мач
7. Боримиров е използвал балсам дето го е направил 10 години по-млад(може да стане реклама от това)
8. Бразилците в Левски, може ли да сложите Гаргоров у ЦСКА а тях не
9. Виждам, че позициите и системите не са мн реални - Йовов ST, Дарко LAM, Костадин Пилитов(Академик София) е защитник (той ми е съсед и затова го казвам) и т.н
10. Шампион на България съм, както и носител на Купата на страната и след това... Суперкупата - както знаете правилото е "титла срещу купа"
извинете за качеството ама го снимах с GSM
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Тогава не играй пача. ;) И намали тоя шот.
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

bor_don написа:1. Защо няма Герена? К'во се правят на невменяеми от тийма, 3 пъти попитах, ебати сложили са 30 стадиона (бключително кочината) а баш най-добрия го няма.
2. Песните на агитката на Левски са 2 и едвам се чуват. Аз за какво ги дадох другите в раздела ,,Помогни на БФЛ"
3. Не съм обръщал внимание, но доколкото дочух Черно море са объркани играчите или нещо такова
4. Забелязах, че някои имена в ЦСКА са написани от неграмотници (а може и не само там)
5. Сезонът на феновете. Тия от БФЛ Тийм се мислят за големи футболисти бе. То още малко ще искарат 1вокласниците с по скил 99,9
6. Изчезват играчите. Казват, че не е от пача, ама аз съм играл над 500 мача и такова нещо никога не съм виждал, а сега на всеки 2ри мач
7. Боримиров е използвал балсам дето го е направил 10 години по-млад(може да стане реклама от това)
8. Бразилците в Левски, може ли да сложите Гаргата у Цеца а тях не
9. Виждам, че позициите и системите не са мн реални - Йовов ST, Дарко LAM, Костадин Пилитов(Академик София) е защитник (той ми е съсед и затова го казвам) и т.н
10. Шампион на България съм, както и носител на Купата на страната и след това... Суперкупата - както знаете правилото е "титла срещу купа"
извинете за качеството ама го снимах с GSM
Многознайко, не стига че сме единстените, направили суперкупа ми... еййй, прост народ. Яд ме е на вас, дето само хленчите! В сокъргейминг ромънците ни свалиха шапка вие... :@
Изображение
Изображение
Levski_forever
BFL Team™

Мнение от Levski_forever »

Прав си Саше...как може европейците да ни правят евала за труда а тука все някой недоволен от нещо ....сравнете другите патчове с първенства какво има в техните и какво в нашия! Нашият тази година е най-добрия ако не вярвате проверете в soccergaming ;)
Изображение
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

Ето защо аз повече няма да участвам във проектите, тоест напускам БФЛ...
защото някви тук ми с прават на мн важни...
1- 3 пъти ти се каза,че левски сега не играе на Герена
2- Песните на ЛЕвски са колкото и песните на ЦСКА, и си се чуват мн добре, вс ден ги слушам
3- съставите са абосолютно вярни, взети се а от списание пуснато от ПФЛ предоставено от CSKA_HOOLIGAN (сори ако ти бъркам ника)
4- В смисъл ?
5- Тва е напавено така за да си вкарват яки голове бе токова ли не моеш да го рпазбереш... и там няма хора от БФЛ
6- Изчезващите играчи са бъг на ЕА, даже ЕА пуснаха патч дет оправя тоя бъг ;)
7- случват се грешки, не е болка за умиралка, нали ?!
8- на левски позициите са объркани наистина... Дарко тряя да е САМ
9- ти кво очакваш ? То в Бг не знаеха кво да парта- дали да се играе мач с/у финалиста от купата или да печелиш нааправо... тва е неоправимо за сега
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Galen

Мнение от Galen »

Levski_forever написа:Прав си Саше...как може европейците да ни правят евала за труда а тука все някой недоволен от нещо ....сравнете другите патчове с първенства какво има в техните и какво в нашия! Нашият тази година е най-добрия ако не вярвате проверете в soccergaming ;)
Това сме си ние българите! :( Вие да направите и по-яка игра от фифа или от пес пак ще има недоволни.Просто на българин не може му се угоди ;)
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”