ама кой е говорил за тебеochko написа:Тоя не съм аз. Странно, но IP-тата ни се засичат... т.е. той носи мойто IP. Не знам какъв ташак става тука, дано някой не се ебава, ама не съм аз. Някой по-знаещ да обясни възможно ли е такова нещо...
Иначе на екипа е много добър за мене, макар, че наподобява моя...дано не е копвал тук-таме...
Моята тема за мойте екипи.
-
- Обратна връзка:
Re: Моята тема за мойте екипи.
-
- BFL Team™
кой имаше в предвид?klamer4o написа:до автора на темата: обещал си ми едно излизане ей!
Не бе, работата наистина е много странна с тоя, ама не съм го пускал аз този екип.
-
- Обратна връзка:
цецо, ай стига лигавщини...
Ip-то ви е същото, името на екипа на пуул е същото като на този...
http://img153.imageshack.us/img153/6181/homesk9.png челси на лични документи
http://img521.imageshack.us/img521/4017/homecy2.png пуул на очко
Ip-то ви е същото, името на екипа на пуул е същото като на този...
http://img153.imageshack.us/img153/6181/homesk9.png челси на лични документи
http://img521.imageshack.us/img521/4017/homecy2.png пуул на очко
Някой ако може да обясни как да импортна екипа във Фифата..
Ето ви обещаните отдавна БГ екипи. Започваме с Берое:
Ето и Ботев Пловдив:
Моля, коментирайте. АВТОРСКИ СА. Надписа е сложен за да не се краде /въпреки, че всеки малко разбиращ лесно би могъл/.
Ето и Ботев Пловдив:
Моля, коментирайте. АВТОРСКИ СА. Надписа е сложен за да не се краде /въпреки, че всеки малко разбиращ лесно би могъл/.
сУПЕР ЕЕЕЕЕ ЕВАЛА а ще може ли да ми го пратиш да го сложа в играта моля те много пиши ми лс
-
- Обратна връзка:
Не му пиши на тоя, той краде екипи. Влез в другата тема и ще се увериш.niki_19121 написа:сУПЕР ЕЕЕЕЕ ЕВАЛА а ще може ли да ми го пратиш да го сложа в играта моля те много пиши ми лс
-
- Обратна връзка:
Кой краде? Ники или тоя Личнби Документи? И коя друга тема Айде разяснавай де
-
- BFL Team™
Я верно,коя е таа друга темаvili4kata написа:Не му пиши на тоя, той краде екипи. Влез в другата тема и ще се увериш.niki_19121 написа:сУПЕР ЕЕЕЕЕ ЕВАЛА а ще може ли да ми го пратиш да го сложа в играта моля те много пиши ми лс
-
GLORY GLORY MAN UNITED !
-
- Обратна връзка:
Точно тази.
Защо ме обвиняваш, че крада??? Сам си ги рисувам, явно тука някой хора ги е яд на нещо... От кой крада???? Моля, дръжте се коректно, както аз с вас.
-
Аз не те обвинявам Просто стана въпрос за това ,че никито иска да му пратиш екипите и евентуално някой слънчев ден да ги ппоустне някъде като негови (както направи с този на ЦСКА - можеш да видиш в линка който дадох). С 2 думи не ги пращай на никой ,за да "си ги слага в играта"
GLORY GLORY MAN UNITED !
-
- Обратна връзка:
Не искам да т обвинявам, грешно си ме разбрал. Тоя ники ли е къф е краде, а не ти.Лични Документи написа:Защо ме обвиняваш, че крада??? Сам си ги рисувам, явно тука някой хора ги е яд на нещо... От кой крада???? Моля, дръжте се коректно, както аз с вас.
аве виличка не крада нищо ве пиши ми на скаип и ще видишvili4kata написа:Не му пиши на тоя, той краде екипи. Влез в другата тема и ще се увериш.niki_19121 написа:сУПЕР ЕЕЕЕЕ ЕВАЛА а ще може ли да ми го пратиш да го сложа в играта моля те много пиши ми лс
-
- Обратна връзка:
Айде докажи ми, че не крадеш ! Петнайсет човека написаха, че крадеш и ти пак се инатиш. Пиши тука, кво у скайпа?niki_19121 написа:аве виличка не крада нищо ве пиши ми на скаип и ще видишvili4kata написа:Не му пиши на тоя, той краде екипи. Влез в другата тема и ще се увериш.niki_19121 написа:сУПЕР ЕЕЕЕЕ ЕВАЛА а ще може ли да ми го пратиш да го сложа в играта моля те много пиши ми лс
-
признай си И пред форумаniki_19121 написа:аве виличка не крада нищо ве пиши ми на скаип и ще видишvili4kata написа:Не му пиши на тоя, той краде екипи. Влез в другата тема и ще се увериш.niki_19121 написа:сУПЕР ЕЕЕЕЕ ЕВАЛА а ще може ли да ми го пратиш да го сложа в играта моля те много пиши ми лс
-
Браво много са хубави екипите
-
- Обратна връзка:
Умолявам ви вкл.екипа на Ботев тоя домакинския в играта версия 1.1 много ви моля вече имаме и надпис де,но все пак карай само че ако може този екип
edited by Mancho_United
Стига сте цитирали мнения ,които са дълги 5 превъртания със скрола !!!! Ясно е за кой екип на Ботев става въпрос,просто защото в цялата тема има САМО ЕДИН ТАКЪВ !
edited by Mancho_United
Стига сте цитирали мнения ,които са дълги 5 превъртания със скрола !!!! Ясно е за кой екип на Ботев става въпрос,просто защото в цялата тема има САМО ЕДИН ТАКЪВ !