Чшшш ти не пишеш правилно , пък се пишеш българин . Просто нямаш правотоwerew написа:СТРА6НИ СТЕ ПОКЛОН.И АЗ КАТО ДРУГИ СЕ ГОРДЕЯ 4Е СТЕ БЪЛГАРИ![]()
![]()
ДАНО НИ ИЗНЕНАДВАТЕ НЕПРЕКЪСНАТО.
![Smile :)](./images/smilies/smile2.gif)
Чшшш ти не пишеш правилно , пък се пишеш българин . Просто нямаш правотоwerew написа:СТРА6НИ СТЕ ПОКЛОН.И АЗ КАТО ДРУГИ СЕ ГОРДЕЯ 4Е СТЕ БЪЛГАРИ![]()
![]()
А ти що не млъкнеш бе леле нямаш ли поне малко достоинство а се мазниш тука се праиш на интересен мижетурка напрао почваш мен да ме вбесяваш...d1VaKa написа:Чшшш ти не пишеш правилно , пък се пишеш българин . Просто нямаш правотоwerew написа:СТРА6НИ СТЕ ПОКЛОН.И АЗ КАТО ДРУГИ СЕ ГОРДЕЯ 4Е СТЕ БЪЛГАРИ![]()
![]()
ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ ГОРДЕЕ ЧЕ СА БЪЛГАРИ !
ЕвалаLevski_forever написа:Утре очаквайте и сайта
Благодария!!!nicks написа:не GFX няма да е с БГ отборите защото ще бъде правен за света а не само за нас .Davidcho написа:Требе ли да имам БФЛ 2.0 или 1.0 ?
пак заповядайDavidcho написа:Благодария!!!nicks написа:не GFX няма да е с БГ отборите защото ще бъде правен за света а не само за нас .Davidcho написа:Требе ли да имам БФЛ 2.0 или 1.0 ?
Предполагам че може БГ лига защо да не може... той просто променя графиката...Silvera написа:а пача требва да се записва на чист ли фифа без бг лигата ли или можеме да сложиме бг лига и тоя пач 10х![]()
Аммм Баго.. какво разбираш под next-gen ?Levski_forever написа:GFX07
СЪДЪРЖАНИЕ:
1.Подобрена графика на играта . (next-gen)
До колкото знам пачът е готоф то го тестват за да управят гадостите ако има такива...Silvera написа:как върви работа бфл![]()
![]()
Ти все знаеш , ама е важен резултатаrap17ka7a написа:До колкото знам пачът е готоф то го тестват за да управят гадостите ако има такива...Silvera написа:как върви работа бфл![]()
![]()