Евро 2008

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
ZhivkoBGR
BFL Team™

Re: Евро 2008

Мнение от ZhivkoBGR »

След като България няма да играе на Еврото, не виждам за кого ще държа. Все пак нека да спомена някои неща. Испания последните години не се представят много добре, струва ми се обаче, че тази година на чело с Торес ще стигнат поне на 1/2 финалите. Русия са ми скрития фаворит. Въобще руснаците в момента са в много добра форма. Не знам защо, но си, мисля че Франция и Италия тази година ще се изложат. Австрия и Швейцария, като домакини най-вероятно ще минат групите, но само толкова. Румъния.. може би ще имат добри мачове, но едва ли ще излязат от групата. Общо взето... като 4-те отбора, които ще спорят за 1-вото място бих определил Испания, Русия, може би Португалия и Чехия. Все си , мисля че някой отбор като Чехия и Русия ще направи голяма изненада на това Европейско.
Galen

Мнение от Galen »

Аз симпатизиран на Германия.От всички отбори той ми е най-симпатичен и има много добри играчи ;)
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Швейцария-Чехия 0-1;70min Sverkosh;
Добър мач като за откриване,но определено по-добра Швейцария и незаслужена загуба.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Има ли смисъл от тая тема ... щото има си вече сайт?
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Много гадно стана с Фрай... жалко че няма да играе
napster

Мнение от napster »

MrDeqn написа:Има ли смисъл от тая тема ... щото има си вече сайт?
Къв' сайт бе???
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Абе , на всякаде казват че К.Роналдо преминава в Р.Мадрид за 80 мил. евро... !! В youtube има адски много клипчета от фифа и ПЕС как си единтват К.Роналдо в Р.Мадрид .!! Кажете ми че това е само слух !! :^) Реал Инвалид ми е най- омразния отбор...
bpfcpld

Мнение от bpfcpld »

AntrAcsA написа:Абе , на всякаде казват че К.Роналдо преминава в Р.Мадрид за 80 мил. евро... !! В youtube има адски много клипчета от фифа и ПЕС как си единтват К.Роналдо в Р.Мадрид .!! Кажете ми че това е само слух !! :^) Реал Инвалид ми е най- омразния отбор...
Антракса да това е САМО СЛУХ!!!И няма да ходи никъде според Гари Невил Топспорт цитат
Гари Невил-Роналдо остава... :) ;)
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

http://www.e-televizor.com/channel.php?cid=2020<---ЗА тези който нямат кабелна с Диема.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

napster написа:
MrDeqn написа:Има ли смисъл от тая тема ... щото има си вече сайт?
Къв' сайт бе???
http://euro08-bg.com/
Изображение
napster

Мнение от napster »

maniakapetko написа:http://www.e-televizor.com/channel.php?cid=2020<---ЗА тези който нямат кабелна с Диема.
А защо не просто от сайта на Диема Вижън :^)
Изображение
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

napster написа:
maniakapetko написа:http://www.e-televizor.com/channel.php?cid=2020<---ЗА тези който нямат кабелна с Диема.
А защо не просто от сайта на Диема Вижън :^)
дай линк !!
gzagorov

Мнение от gzagorov »

Ето линк:
Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Леле тази Скуадра Адзура.... Много ми е чудно защо отмениха гола на Тони който си беше изряден. Ако е имало засада то тя беше пасивна поне аз така видях.

--- ХОЛАНДИЯ ОСКУБА „ПЕТЛИТЕ” :rofl: :rofl: :rofl:
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Уникален мач беше вчера :)
MoNteSo

Мнение от MoNteSo »

MrDeqn написа:Леле тази Скуадра Адзура.... Много ми е чудно защо отмениха гола на Тони който си беше изряден. Ако е имало засада то тя беше пасивна поне аз така видях.

--- ХОЛАНДИЯ ОСКУБА „ПЕТЛИТЕ” :rofl: :rofl: :rofl:
И аз не мога да разбера ква е тая злоба срещу Италия...
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

Мразя Италия, но наистина съдията побутна мамалигите ;)
Изображение
Изображение
Galen

Мнение от Galen »

Как няма да има злоба.Все се измъкват от групите по втория начин и накрая шампиони.Искам Румъния да бия Холандия че италианците да отпаднат ;)
maniakapetko

Мнение от maniakapetko »

Galen написа:Как няма да има злоба.Все се измъкват от групите по втория начин и накрая шампиони.Искам Румъния да бия Холандия че италианците да отпаднат ;)
Ако тва стане тогава мача със сигурнаст е договорен или продаден,а и не смятам,че Холандците ще си позволят да се излагат след тези 2 невероятни мача,който направиха.
НиКи

Мнение от НиКи »

Както им пуснаха в нашата група, така ше им пуснат и сега...
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”