Хехе, сложете му един ранг: Ветеран!napster написа:Посещавам го защото в момента е единствения форум за PES (и ФИФА) , който има редовни посетители и има какво да чета , да пусна някой друг пост или да помогна на някой за нещо от играта . А и тука съм един от най-старите фенове на играта , така че по-скоро това е причинатаrap17ka7a написа:Щом посещаваш този форум значи нещо тук те кефи.Това те прави ако не фен то поне съмишленикnapster написа:Да ви кажа нещо , само да не се сърдите после : не ви ли се струва надменно да ни наричате фенове ? Аз например никога не съм си теглил пачовете (не защото са гадни , а защото не ми трябват (по едно време реших да го пробвам , беше супер)) на БФЛ , а и главната цел с която дойдох в форума е , че ме бяха помолили да помогна с нещо , вече и аз забравих с какво . Това исках да кажа. Peace
До всички потребители
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
-
- Обратна връзка:
До всички фенове
-
-
Re: До всички потребители
1. Аз искам да се извиня на Манчо - ИЗВИНЯВАЙ БАТЕ ! Сори за дет те обиждах, ма бех изнервен .
2. Другия човек на който дължа извинение е swan, задето го обидих неумишлено - ИЗВИНЯВАЙ И НА ТЕБ ! Надявам се отново да сме приятели !
П.П. Едно въпросче към БФЛ - защо моя бан не е махнат ?(не че е голям проблем де )
2. Другия човек на който дължа извинение е swan, задето го обидих неумишлено - ИЗВИНЯВАЙ И НА ТЕБ ! Надявам се отново да сме приятели !
П.П. Едно въпросче към БФЛ - защо моя бан не е махнат ?(не че е голям проблем де )
ХаХаХа, бате аз ако тръгна да се извинявам на всички които съм обидил в тоя форум... . Па извинявайте на сички.НиКи написа: 2. Другия човек на който дължа извинение е swan, задето го обидих неумишлено - ИЗВИНЯВАЙ И НА ТЕБ ! Надявам се отново да сме приятели !
П.С. Не ти се сърдя бе човек .
-
))swan_3 написа:ХаХаХа, бате аз ако тръгна да се извинявам на всички които съм обидил в тоя форум... . Па извинявайте на сички.НиКи написа: 2. Другия човек на който дължа извинение е swan, задето го обидих неумишлено - ИЗВИНЯВАЙ И НА ТЕБ ! Надявам се отново да сме приятели !
П.С. Не ти се сърдя бе човек .
П.П. Тва тука почва да ми прилича на сапунен сериял