Davidcho написа:Бе мани ти бъзика ама ми пращат днеска код и ми дават некфи стъпки. Свалям EA Downloader и да пусна да го инсталирам пише "Error reading setup initialization file" ... Някакви идеи
Manager 10 Online Beta
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 10 v1.0
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 10 v1.0
-
Re: Manager 10 Online Beta
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
cesekara1948 написа:Мерси за информацията,а още един въпрос-оправен ли е проблема с уволняването
Проблем с уволняването няма. Това е само бета на онлайн режима на FIFA Manager 10.cesekara1948 написа:И още нещо-това за Фифа манагер 10 или 09 е за игра онлайн ?
Знам че звучи тъпо,но какво означава това бета и този скриин на Хета-Локо сф от коя игра е 10 или 09 ,и може ли с тази бета да се играе на 09 .Мерси за отговора и съжалявам че питам толкова ,но много ми харесва играта
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Бета е пробна версия на играта. Това е пробна версия на Online FIFA Manager 10. Някой му викат демо, други бета, се тая.
Да,мерси много .Сега току що я свалих бета ( ) версията ,поне разбрах какво.Сега ще я пробвам
Всичко направих ,но като вляза в играта и ми иска някакъв 10 цифрен код да въведа,откъде да го видя
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
От имейла дето ти го пратиха.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Немога да разбера защо като незнаеш за какво става на въпрос ти се буташ, и не виждаш ли заглавието на темата?
Как го оправи проблема ?bianabol написа:исписва ми някаква грешка и не мога да се вържа към никоя игра ...някой имал ли е подобен проблем
И аз към никоя игра нмога да се присъединя.Пише ми ето това: Unknown error. Акйо някой знае как да оправя проблема да каже,че вече 10 пъти я преинсталирам и не става
-
Верно ли никой не знаеDavidcho написа:Davidcho написа:Бе мани ти бъзика ама ми пращат днеска код и ми дават некфи стъпки. Свалям EA Downloader и да пусна да го инсталирам пише "Error reading setup initialization file" ... Някакви идеи
извинете за тъпия въпрос но от къде мога да го сваля демото или по точно бета версията че не разбрах от къде го славаляте благодаря предварително
-
Това е бета и е само мултиплейър. И можеш да играеш колкото пожелаеш сезонаcesekara1948 написа:Мерси за информацията,а още един въпрос-оправен ли е проблема с уволняването
-
kgb22 написа:Това е бета и е само мултиплейър. И можеш да играеш колкото пожелаеш сезонаcesekara1948 написа:Мерси за информацията,а още един въпрос-оправен ли е проблема с уволняването
-
http://board.fm09.de/index.php?showtopic=11804 ето откъде трябва да се регистрираш и да пратиш имайл.
Който иска да играем да пише cska_forever_1948
някой ще ми отговорили на въпросаEblumer написа:извинете за тъпия въпрос но от къде мога да го сваля демото или по точно бета версията че не разбрах от къде го славаляте благодаря предварително
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Абе ти понякога не четеш ли другите к'во пишат:Eblumer написа:някой ще ми отговорили на въпросаEblumer написа:извинете за тъпия въпрос но от къде мога да го сваля демото или по точно бета версията че не разбрах от къде го славаляте благодаря предварително
+ това още в първия пост си пише:kgb22 написа:http://board.fm09.de/index.php?showtopic=11804 ето откъде трябва да се регистрираш и да пратиш имайл.
Vencoi написа:http://board.fm09.de/index.php?showtopic=11804
p.s. Ако някои получи ключ да казва ще играем заедно
Здравейте,днес си получих кода но когато го вкарвам в EA Download Manager ми изписва това "The product code submitted is already used" някои знае ли защо се получава така?