Кога ще излиза демото
-
Re: Кога ще излиза демото
Къде ще излезе демото за да го чакаме?Иска ми се щом излезе веднага да почна да го дърпам...все нямам търпение
-
Ха ше видиме колко е новина и за демото на фифата се говореше 26ти август а излезе на 30ти такаче....
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
демото за Хбох 360 вече е излезнал. За ПиСи четете на предната страница преди да питате!
-
в pescorner пише че демото излиза на 25-ти, демек утре(може и да не пише точно това щот немския ми е не е особнео добър, да не кажа ужасен. Така че може и да греша )
-
проверявайте в http://uk.games.konami-europe.com дали е излязло демото
-
10x Ники А случайно да знаеш днес към колко да го чакаме или не се знае?
-
Ами да ти кажа има толко много версии че нз на коя да вярвам. Но според мен най късно късния следобед ше имаме демо(а и дано да тръгне)
-
-
-
Линк за теглене от някъде
-
хайде бе къде го гледаш това????
http://www.pesleague.com/download_demo.php
Ето го линка който се върти в дата.бг ... не се знае дали това е демото или е фейк , но това е единствения линк ... сървъра е ПРЕПЪЛНЕН , така че не се надявайте много ... след около 15 минути опити се закачих накрая , но свалям с 20 кб най-много .. сега с 10 така че трябва да се изчака да го качат на друго място ...
Ето го линка който се върти в дата.бг ... не се знае дали това е демото или е фейк , но това е единствения линк ... сървъра е ПРЕПЪЛНЕН , така че не се надявайте много ... след около 15 минути опити се закачих накрая , но свалям с 20 кб най-много .. сега с 10 така че трябва да се изчака да го качат на друго място ...
-
официално го няма.....молба към бфл ако тва не е фейк да се качи на бг сървър или на техния в краен случай за да можем да се закачим
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
демото НАИСТИНА го има, но в момента сървърите са много претоварени (защо ли обаче с ФИФА не беше така ) Изчакайте, работи се по въпроса
-
Има го в Замундаа
-
ураааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Здравейте,имам едно въпорсче.Защо като пусна да се инсталира играта ми дава някакъв еррор?
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
айде сега аз да си кажа за демото:
Ами, не е много добро. Графиката на минимални е доста окастрена, особено екипите, които са като от комикс. За щастие на медиум и хай са перфектни. Геймплея е много различен, много странен, но ще се свикне. Не ми харесва че вратарите предпочитат да избиват силни удари вместо да ги хващат, защото това прави стрелянето от нисък ъгъл много добър шанс за гол........ Файловете от системата са що-годе като на ПЕС 6, но с някои разлики. Имената са различни - например вместо e_text се нарича vc_e. Пак всички графични файлове са групирани там, като на ПЕС 6, но понеже е порт от ХВОХ 360, файловото разширение е .img. Тъй че който знае с кво се отварят такива - да пише!
Ами, не е много добро. Графиката на минимални е доста окастрена, особено екипите, които са като от комикс. За щастие на медиум и хай са перфектни. Геймплея е много различен, много странен, но ще се свикне. Не ми харесва че вратарите предпочитат да избиват силни удари вместо да ги хващат, защото това прави стрелянето от нисък ъгъл много добър шанс за гол........ Файловете от системата са що-годе като на ПЕС 6, но с някои разлики. Имената са различни - например вместо e_text се нарича vc_e. Пак всички графични файлове са групирани там, като на ПЕС 6, но понеже е порт от ХВОХ 360, файловото разширение е .img. Тъй че който знае с кво се отварят такива - да пише!