3-те нови първенства във Фифа 08

Всичко свързано с FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
napster

Re: 3-те нови първенства във Фифа 08

Мнение от napster »

Naycho_Naychev написа:Каквото и да си говорим current gen енджина се изчерпа още в Fifa World Cup 2006 и от там нататък няма какво ново да ни се предложи от ФУФА :(....или поне до идването на Next Gena но това никой не знае кога ще е :|
Според мен се изчерпа още с FIFA 06 .
Изображение
ZhivkoBGR
BFL Team™

Мнение от ZhivkoBGR »

Naycho_Naychev написа:Каквото и да си говорим current gen енджина се изчерпа още в Fifa World Cup 2006 и от там нататък няма какво ново да ни се предложи от ФУФА :(....или поне до идването на Next Gena но това никой не знае кога ще е :|
Във всички сайтове за фифа пише, че ще е чак във фифа 09!!! Тоест Фифа 09 ще е с графиката и геймплея на XBox 360 ;) което ще рече 3Д публика и още много други ;)
БФЛ_d1Av0lo

Мнение от БФЛ_d1Av0lo »

Абе тия от ЕА няма да сложат БГ отбор каквото ще да стане...Тук се купуват по 20 игри на година!!!Освен това евала за Австралийското щото там има доста старички звезди,който много ме кефят ;)
nicks

Мнение от nicks »

БФЛ_d1Av0lo написа:Абе тия от ЕА няма да сложат БГ отбор каквото ще да стане...Тук се купуват по 20 игри на година!!!Освен това евала за Австралийското щото там има доста старички звезди,който много ме кефят ;)
аз знам само Dwight Yorke :^)
LS1914

Мнение от LS1914 »

Добре, за първенствата разбрахме. А някой да е запознат кои ще бъдат новите стадиони в 08? :nerd:
angelfish

Мнение от angelfish »

нема да е лошо да сложат Алианц Арена
nicks

Мнение от nicks »

angelfish написа:нема да е лошо да сложат Алианц Арена
е че без него накъде ? ;)

П.П. Стига оффтопик !
bambucha1992

Мнение от bambucha1992 »

AntrAcsA написа:
ZhivkoBGR написа:Gambrinus Liga (Czech Republic)
FAI Eircom League (Ireland)
A-League (Australia)

Сряд тях не е Българското, но и по-добре :) ще имаме работа, иначе според мен 100% Левски ще ги има в Rest Of World
:party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:

СЛАВА НА ЕА... от кога си си мечтая да играя с Чешки отбори..... :giggle:
:^) идиоти...на кой са му притрябвали !!!!!!!!!!!!!!!!! :shake:
Абе я мълчи и първо погледни ПЕСА и след тва говори! :devil: Поне във фифа са лицензирани сички лиги и не е като в ПЕС 6 да има само 5-те най-добри първенства,от които най-доброто-Английското да не е лицензирано!Също така и уш Германското,в което има отбори от Холандия!Ама май пишеш само да се заядеш!
Последно промяна от bambucha1992 на 14 Авг 2007 17:00, променено общо 1 път.
bambucha1992

Мнение от bambucha1992 »

БФЛ_d1Av0lo написа:Абе тия от ЕА няма да сложат БГ отбор каквото ще да стане...Тук се купуват по 20 игри на година!!!Освен това евала за Австралийското щото там има доста старички звезди,който много ме кефят ;)
Човек при новините ти е написано ама кои да гледа: :shake:
"Водещият издател на компютърни и видео игри Electronic Arts обяви, че е сключил тлъст договор с ФК Левски, според който всички бъдещи заглавия с футболна тематика на компанията ще включват родния шампион за миналата година. От Electronic Arts уточняват, че придобитият лиценз ще бъде валиден две години, но срокът би могъл да бъде удължен, ако отборът се представя добре и занапред. През този период на пазара ще се появят редица футболни симулации и мениджъри, включително любимите на всички FIFA, UEFA Euro и UEFA Champions League поредици."
"
napster

Мнение от napster »

bambucha1992 написа:
Човек при новините ти е написано ама кои да гледа: :shake:
"Водещият издател на компютърни и видео игри Electronic Arts обяви, че е сключил тлъст договор с ФК Левски, според който всички бъдещи заглавия с футболна тематика на компанията ще включват родния шампион за миналата година. От Electronic Arts уточняват, че придобитият лиценз ще бъде валиден две години, но срокът би могъл да бъде удължен, ако отборът се представя добре и занапред. През този период на пазара ще се появят редица футболни симулации и мениджъри, включително ЛЮБИМИТЕ НА ВСИЧКИ FIFA, UEFA Euro и UEFA Champions League поредици."
"
Любимите на всички :rofl:
Изображение
maserati1992

Мнение от maserati1992 »

LS1914 написа:
nicks написа:По добре да беше румънската ! :giggle:
Че к'фо му е смешното? Румъния имат отбори като Стяуа(печелил КЕШ), Рапид , Динамо...пък и комшии, по приятно е да цъкаш мениджър с комшийски тим, а не ирландски или австралийски :rofl:
Според мене най-добре щеше да бъде ако бяха сложили руската, румънската и гръцката лига.Чешкото първенство също е силно, но гръцкото е по-добро сами вдияхте че в четвъртък всички гръцки отбори биха.Румънското първенство има много по-силини отбори от австралийското, а за руското мога да кажа че всяка година имат представител в шампионската лига и за мен това си е чиста подигравка с тях!!! :| И това е защото никой в Русия няма да си купи оригиналната ФИФА, същото е и за България.
Bg_Fen

Мнение от Bg_Fen »

Ако Левски ги има в Rest Of World ще направите ли и ЦСКА да ги има също ???
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “FIFA Football 2008”