Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10

Всичко за BFL FIFA Football 2010
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | BFL FIFA 2010
Публикувай отговор
__SaNd1__

Re: Вашите предложения за БФЛ ФИФА 10

Мнение от __SaNd1__ »

sv3nc3 написа:ПАТЧ С Б В Г Д ГРУПИ НЯМА ДА ИМА. ЩЕ ИМА САМО АКО ПИЧОВЕТЕ ДЕТО ЩЕХА ДА ГО ПРАВАТ ГО НАПРАВЯТ
По - добре ако изобщо го направят да е отделен патч отделна версия :shake: ... P.S. Извинявам се за двата поста един след друг
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
AiVaRl

Мнение от AiVaRl »

Извинявам се за моя тъп коментар просто не бях чел предишните
Darkkness

Мнение от Darkkness »

От ЕА ги чакате по 1 година за един и същ продукт с "козметични" промени,а от БФЛ за 2 месеца искате почти изцяло нова игра,хората ви казаха,че ще има повече от 100 реални лица на играчи,6-7 нови стадиона,всички отбори от "А" група с актуална информация,нова трева и още колко неща,и нестига,че всеки ден ви идват на ума хиляди малоумни неща,които да добавят,ами и постоянно препирате.Аз ако съм накрая няма да издържа и никъде няма да го пускам тоя пач,ще го разпространя сред приятели и да видим дали няма следващата година да изчакате и 5 месеца за да играете българско първенство...
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

Darkkness написа:От ЕА ги чакате по 1 година за един и същ продукт с "козметични" промени,а от БФЛ за 2 месеца искате почти изцяло нова игра,хората ви казаха,че ще има повече от 100 реални лица на играчи,6-7 нови стадиона,всички отбори от "А" група с актуална информация,нова трева и още колко неща,и нестига,че всеки ден ви идват на ума хиляди малоумни неща,които да добавят,ами и постоянно препирате.Аз ако съм накрая няма да издържа и никъде няма да го пускам тоя пач,ще го разпространя сред приятели и да видим дали няма следващата година да изчакате и 5 месеца за да играете българско първенство...
Искам само да кажа, че повечете молби на потребителите са/ще бъдат изпълнени!Мога да изброя всички новодобавени неща в патча, но просто няма смисъл!Тазгодишният патч ще се отличава по много неща от предишните ;) Айде наздраве на мрънкачите :beer: Все пак е ваканция бе, излезе навън не стойте по 24 часа на ден на компютрите ;)
chentri

Мнение от chentri »

Така а не мислите ли,че е добре и ще уцелите в десетката като слойите и снимки на българските трениори.
Не играя много много фифа повече на пес наблягам и мисля,че бяха около 21 трениора и като сложите 16 български слагате и 5 на най-добрите отбори (барса,реал,ман,челси) и т.н. или пук слойете 10 български и другите на топ отборите в Европа :) е поне отговорете :)
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

chentri написа:Така а не мислите ли,че е добре и ще уцелите в десетката като слойите и снимки на българските трениори.
Не играя много много фифа повече на пес наблягам и мисля,че бяха около 21 трениора и като сложите 16 български слагате и 5 на най-добрите отбори (барса,реал,ман,челси) и т.н. или пук слойете 10 български и другите на топ отборите в Европа :) е поне отговорете :)
Правя ги в момента, този отговор задоволява ли те?
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

lqlqlq написа:
chentri написа:Така а не мислите ли,че е добре и ще уцелите в десетката като слойите и снимки на българските трениори.
Супер :clap: Предлагам менюта да са свързани с националния отбор или с А Група, а не с конкретен клубен отбор :)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.

Изображение
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

Я кажете кои треньори искате :D щото аз знам 2-3 от А група :D
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

lqlqlq написа:Я кажете кои треньори искате :D щото аз знам 2-3 от А група :D
Еми всичките от А Група ако е възможно: Антони Здравков - Левски, Любослав Пенев - ЦСКА, Красимир Балъков - Черноморец, Антон Велков - Миньор, Стефан Грозданов - Пирин, Велислав Вуцов - Славия, Ангел Червенков - Литекс, Войн Воинов - Локомотив Мездра, Драгомир Окука - Локомотив София, Велизар Попов - Черно Море, Стефан Генов - Локомотив Пловдив, Енрико Пичони - Ботев Пловдив, Драголюб Симонович- ОФК Сливен 2000, Стевица Кузмановски - Монтана,Илиян Илиев - Берое, Стефан Колев - Спортист Своге останалите може да са по известни треньори в Европа :)

Изображение
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

__SaNd1__ написа:
lqlqlq написа:Я кажете кои треньори искате :D щото аз знам 2-3 от А група :D
Еми всичките от А Група ако е възможно: Антони Здравков - Левски, Любослав Пенев - ЦСКА, Красимир Балъков - Черноморец, Антон Велков - Миньор, Стефан Грозданов - Пирин, Велислав Вуцов - Славия, Ангел Червенков - Литекс, Войн Воинов - Локомотив Мездра, Драгомир Окука - Локомотив София, Велизар Попов - Черно Море, Стефан Генов - Локомотив Пловдив, Енрико Пичони - Ботев Пловдив, Драголюб Симонович- ОФК Сливен 2000, Стевица Кузмановски - Монтана,Илиян Илиев - Берое, Стефан Колев - Спортист Своге останалите може да са по известни треньори в Европа :)
От оригиналните искам само да оставим дебелото чиче с мустака, че много ме кефи :rofl: Иначе мерси за списъка ;)
LeVsKi FoReVeR

Мнение от LeVsKi FoReVeR »

ако може и Станимир Стоилов
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Леле тука е станало некво смешно :rofl: :rofl: :rofl:
Darkkness

Мнение от Darkkness »

Окука и Вуцов няма да издържат до края на сезона,най-много до първите няколко мача от пролетта,но със сигурност има фенове на Локо СФ и Славия,така че ще е добре да ги има :)
chentri

Мнение от chentri »

lqlqlq написа:
Дам разбира се добре е и разбирасе бих искал и Мануел Пелегрини,че ще имам кариерка с бг отбор да ама и с Реал ще цъкам когато не играя пес :)
LeVsKi FoReVeR

chentri написа:
lqlqlq написа:
Дам разбира се добре е и разбирасе бих искал и Мануел Пелегрини,че ще имам кариерка с бг отбор да ама и с Реал ще цъкам когато не играя пес :)
на Мануел Пелегрини,когато искаш мога да ти пратя лице да си го сложиш с creation master,ако искаш да ти го пратя пиши на скайп davidbeckham370
chentri

Мнение от chentri »

Аз бях накачил патчове,които оправят лица,екипи,тревата,небето и т.н. но сега следобяд преинсталирах фифата и няма нищо,та да ве питам защо не добавите някои такива патчове за облаците и т.н. или не си направите вие :) до колкото разбрах вие сте сложили патча трева който имах и аз но сега го смених с още по добра тревя :) !?!
А и не мислите ли,че е добре да се направят 5-6-7 български спонсора(мтел,глобол,тема спорт,спортал) и няколко от по известните (Bwin,Aig,Pirelli) :)
LeVsKi FoReVeR

chentri написа:Аз бях накачил патчове,които оправят лица,екипи,тревата,небето и т.н. но сега следобяд преинсталирах фифата и няма нищо,та да ве питам защо не добавите някои такива патчове за облаците и т.н. или не си направите вие :) до колкото разбрах вие сте сложили патча трева който имах и аз но сега го смених с още по добра тревя :) !?!
А и не мислите ли,че е добре да се направят 5-6-7 български спонсора(мтел,глобол,тема спорт,спортал) и няколко от по известните (Bwin,Aig,Pirelli) :)
да ти кажа само да погледнеш по-внимателно небето и ще се убедиш,че е много добре направено и не е както е в оригиналната игра
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

LeVsKi FoReVeR написа:
chentri написа:Аз бях накачил патчове,които оправят лица,екипи,тревата,небето и т.н. но сега следобяд преинсталирах фифата и няма нищо,та да ве питам защо не добавите някои такива патчове за облаците и т.н. или не си направите вие :) до колкото разбрах вие сте сложили патча трева който имах и аз но сега го смених с още по добра тревя :) !?!
да ти кажа само да погледнеш по-внимателно небето и ще се убедиш,че е много добре направено и не е както е в оригиналната игра
:yes:
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

Аз лицата си ги направих сам на бг треньори (е неса професионални но стават0.Свалих си снимка на даденият треньор смалих я на определени пиксели и я запазих като бмп ли беше пнг ли беше забравих и готово :) вкарах ги с крийтион мастера.Направих същото и с вестниците сложих споррт1.бг и тема спорт но тях неще да ги запомни.след като дам сейф пак ги няма в играта.незнам защо така се получава но тренерите са си там.димитар пенев дуци симонович мъри стилов любчо пенев миодраг йешич и ицката 100ичков :)
И само ЦСКА обичамеее !!!
lqlqlq

Мнение от lqlqlq »

Xaugyk написа:Аз лицата си ги направих сам на бг треньори (е неса професионални но стават0.Свалих си снимка на даденият треньор смалих я на определени пиксели и я запазих като бмп ли беше пнг ли беше забравих и готово :) вкарах ги с крийтион мастера.Направих същото и с вестниците сложих споррт1.бг и тема спорт но тях неще да ги запомни.след като дам сейф пак ги няма в играта.незнам защо така се получава но тренерите са си там.димитар пенев дуци симонович мъри стилов любчо пенев миодраг йешич и ицката 100ичков :)
Брато, слагай запетайки като пишеш.Пробвай и малко по-грамотно!Не знам, аз ли съм бавен щото тва го четох 2-3 пъти докато схвана нещо или найстина е зле...Не се заяждам, просто ти давам съвет ;) отвори един учебник за 6-7 клас и го прочети на две - на три.
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2010”