BFL FIFA 11 v1.1 Released

Всичко за BFL FIFA Football 2011
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Re: BFL FIFA 11 v1.1 Released

Мнение от DoMiNaToR »

ivelin123 написа:Сега играя в Мениджър и искам да питам като свърши сезона отбори от Б групи ли ще дойдат в А или няма никой да отпада ?
Никой няма да отпадне. Един ден акто имаме Б групи ще идват, ама сега..
quese написа:Dominator а на моя въпрос със изхвърлянето от играта след като се опитам да вляза в сейфа,знаеш ли нещо по въпроса,ти каза че при теб и без пач те е изхвърляло а как оправи проблема ?,да знам дали ще може да помогнеш по въпроса или да правя преинстал на фифата ..
Когато си лоуднеш сейва, веднага след като влезеш в играта няма проблем, но когато излезеш от 1 сейв и след това отново лоуднеш крашва.
levskiga

Мнение от levskiga »

ivelin123 написа:Сега играя в Мениджър и искам да питам като свърши сезона отбори от Б групи ли ще дойдат в А или няма никой да отпада ?
Няма Б група(и) следователно А група следващия сезон ще ти е пак със същите отбори.
ivelin123

Мнение от ivelin123 »

Е, ти за 1 буква ли си :D. Най-важното е че пача няма като предните бъгове :)
levskiga

Мнение от levskiga »

ivelin123 написа:Е, ти за 1 буква ли си :D. Най-важното е че пача няма като предните бъгове :)
Е да де ама сега казвам всичко каквото видя. Мойто е градивна критика :D Колкото по-малко пропуски толкова по-хубав ще баде пача ;)
levskiga

Мнение от levskiga »

Хах защо титулярния екип на Видима е на "Асикс" а резервния на "Пума" :D :D :D

Повтарям това е критика за да ти покажа малките пропуски (които ти може би ги знаеш) !!! Иначе пача е невероятен :)
GFGforce

Мнение от GFGforce »

пробелма е изхвърля ме от играта когато запоцна мениджър мод имам всицки ъбдейти ако може някой да ми помогне
quese

Мнение от quese »

DoMiNaToR написа:
Никой няма да отпадне. Един ден акто имаме Б групи ще идват, ама сега..
quese написа:Dominator а на моя въпрос със изхвърлянето от играта след като се опитам да вляза в сейфа,знаеш ли нещо по въпроса,ти каза че при теб и без пач те е изхвърляло а как оправи проблема ?,да знам дали ще може да помогнеш по въпроса или да правя преинстал на фифата ..
Когато си лоуднеш сейва, веднага след като влезеш в играта няма проблем, но когато излезеш от 1 сейв и след това отново лоуднеш крашва.

След като си направя отбор във МанагерМоде ми дава да сейфам тогава не ме изхвърля но след първото излизане от сейфа и после като искам да фляза в него ме изхвърля от играта.във Tournament mode го няма този проблем.
Levski1914Sf

Мнение от Levski1914Sf »

Трябва ли да имаме инсталиран първия патч?
Ти си любовта,
ти си гордостта,
в нашите сърца..
Левски Софияяяя
levskiga

Мнение от levskiga »

Levski1914Sf написа:Трябва ли да имаме инсталиран първия патч?
НЕ, но може и със него.
DoMiNaToR
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от DoMiNaToR »

quese написа:След като си направя отбор във МанагерМоде ми дава да сейфам тогава не ме изхвърля но след първото излизане от сейфа и после като искам да фляза в него ме изхвърля от играта.във Tournament mode го няма този проблем.
Нали тва ти казвам. Като влезеш в играта и веднага заредиш сейва няма проблем.
mardarosa

Мнение от mardarosa »

Не ти трябва. Иначе аз имам въпрос:
Започнах сезон с Левски и нали там да проверя календара за мачове/купи и така... и се зачудих защото "уж" ги нямаше пак но като стигнах края на календара за сезона т.е Ноември 2011 ( Сезона започва Юни 2010 май... ) чак тогава излизат купата на България мач... :?:
levskiga

Мнение от levskiga »

mardarosa написа:Не ти трябва. Иначе аз имам въпрос:
Започнах сезон с Левски и нали там да проверя календара за мачове/купи и така... и се зачудих защото "уж" ги нямаше пак но като стигнах края на календара за сезона т.е Ноември 2011 ( Сезона започва Юни 2010 май... ) чак тогава излизат купата на България мач... :?:
Ако съм те разбрал е защото купата и евротурнирите са от втория сезон. Първия е само първенство
mardarosa

Мнение от mardarosa »

levskiga написа:
mardarosa написа:Не ти трябва. Иначе аз имам въпрос:
Ако съм те разбрал е защото купата и евротурнирите са от втория сезон. Първия е само първенство
Не си ме разбрал, :Д Имам напредвид, че мач за Купата на България може да се играе чак Ноември 2011... а сезона почва Юни 2010 ...
Levski1914Sf

Мнение от Levski1914Sf »

Значи първия сезон няма Купа на България така ли?
Ти си любовта,
ти си гордостта,
в нашите сърца..
Левски Софияяяя
mardarosa

Мнение от mardarosa »

Levski1914Sf написа:Значи първия сезон няма Купа на България така ли?

Не не, то има Купа На България но както казвам е чак Ноември 2011.. Това е ЦЯЛ сезон... поне засега не съм стигнал дотам...
Levski1914Sf

Мнение от Levski1914Sf »

mardarosa написа:

Не не, то има Купа На България но както казвам е чак Ноември 2011.. Това е ЦЯЛ сезон... поне засега не съм стигнал дотам...

Е как е цял сезон :wasntme: отборите от "А" Група играха 2 мача за Купата в края на 2010-та
Ти си любовта,
ти си гордостта,
в нашите сърца..
Левски Софияяяя
mardarosa

Мнение от mardarosa »

Levski1914Sf написа:
mardarosa написа:

Е как е цял сезон :wasntme: отборите от "А" Група играха 2 мача за Купата в края на 2010-та
Е да де ама аз ти казвам как е с пача :D
quese

Мнение от quese »

DoMiNaToR написа:
quese написа:След като си направя отбор във МанагерМоде ми дава да сейфам тогава не ме изхвърля но след първото излизане от сейфа и после като искам да фляза в него ме изхвърля от играта.във Tournament mode го няма този проблем.
Нали тва ти казвам. Като влезеш в играта и веднага заредиш сейва няма проблем.
Да точно така.
jaso

Мнение от jaso »

Браво за пача.
BUFER1936

Мнение от BUFER1936 »

Може ли някой да ми помогне с моя проблем, значи инсталирвам всичко влизам във играта и отново като предния патч всеедно нищо несъм инсталирал всичко по старому. Dominator ако може да ми помогнеш, че нямам търпение :S
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2011”