БФЛ FIFA 09 Release!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2009
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
pirin_1922

Re: Re:

Мнение от pirin_1922 »

sv3nc3 написа:
pirin_1922 написа:Момчета от БФЛ не искам да ви обидя,но миналата година макар патча да имаше някой недостатъци нямаше 2 фикса след това,дори нямаше и фиксове,а патча беше с 4 БГ групи.Сега го само с "А" Група и казахте,че ще е много добра.Да тя е много добра от към съставите,стадионие,паната и други,но от към страната на песни на агитките,Евротурнири е по-лоша от муналогодишната.
Ти не си играл патча от миналата година :^) .

Как не съм го играл?Даже още го играя. ;) Да той има проблеми,ама този има елементарните за момчета като вас грешки.
BULTRAS
Обратна връзка:

Re: БФЛ FIFA 09 Release!!!

Мнение от BULTRAS »

sv3nc3 написа: Уважаеми Фено на Ботев, който явно е запознат горе долу добре с любимия му отбор, нали знеш че за да изискваш трябва и да дадеш.Защо не даде тази информация тука:

http://forum.bfl-team.com/viewtopic.php ... a&start=20

че сега да предявяваш претенции с право, а не след дъжд качулка.
И да те попитам, ама да ми отговориш честно, инсталирал ли си и трите версии.Кабу мисля че след инсталл на v1.2 не е набор 99
Не съм дал тази информация,защото въобще не знаех,че ще има патч.Иначе щях да помогна.На скоро разбрах и в темата за агитките успях да дам песни.Колко сте качили не знам.До сега чух само една.Иначе да,бях играл само с първите два патча,без третия.И сега виждам,че сте оправили нещата с публиката и Кабу вече не е 99 набор.Браво за това!
Има и други проблеми,но не са толкова важни.Но защо не сменихте емблемата?Даже по - добре да бяхте сменили нея от колкото годините на Кабу.

П.С. само на мен ли титулярните екипи на Ботев и Локомотив Пд излизат бели??!Резервните са същите,но титулярните ми излизат бели.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Vencoi
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от Vencoi »

Както Ботев така и другите отбори имат официални регистрирани емблеми, ние ползваме тях. На тебе може да ти харесва една на друг друга и не може да се угоди на всички, така че се ползват официалнит емблеми.
horse2

Мнение от horse2 »

абе нз в кое е проблема дали във 2-рия фикс или в първия но проблема е факт. Така та по същество значи иснталнах всичко което трябва изтрих от my documents Fifa 09 после влязах в играта всичко си беше ОК но почвам си аз сезон с ЦСКА пускам си първия мач срещу Сливен се паднах и докато ми зарежда мача изведнъж ми се появява онова дето никой не го ще Send/Don't Send аре ся кажете що така става !!!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

horse2 написа:абе нз в кое е проблема дали във 2-рия фикс или в първия но проблема е факт. Така та по същество значи иснталнах всичко което трябва изтрих от my documents Fifa 09 после влязах в играта всичко си беше ОК но почвам си аз сезон с ЦСКА пускам си първия мач срещу Сливен се паднах и докато ми зарежда мача изведнъж ми се появява онова дето никой не го ще Send/Don't Send аре ся кажете що така става !!!
Имаш ли преди БФЛ други инсталирани патчове или добавки. Покажи ми от папката на играта във файла fifafs0.txt какво пише
sv3nc3
BFL Team™

Re:

Мнение от sv3nc3 »

djidjo_g написа:абе нз в кое е проблема дали във 2-рия фикс или в първия но проблема е факт. Така та по същество значи иснталнах всичко което трябва изтрих от my documents Fifa 09 после влязах в играта всичко си беше ОК но почвам си аз сезон с ЦСКА пускам си първия мач срещу Сливен се паднах и докато ми зарежда мача изведнъж ми се появява онова дето никой не го ще Send/Don't Send аре ся кажете що така става !!!

pi4ove i moq problem e sa6tiq molq za pomo6t
Еми в предишното ми мнение съм написал какво искам да видя, еби му майката, имам чувството че си пишете тука е така, колкото да не е без хич :^) :| . Искате да ви се помага, а никой не ни дава възможност за това. Сичко с недомлъвки. Само " Е то БФЛ не са направили нищо кой знае кво", " На мене единия от феновете в публиката е разцепен на две", " Песните били тихи" , "дава ми донт сент хелп", " Аз съм скинар ", " Екипите са бели" . Всеки с проблем дето го изхвърля или с бял екип да покаже във fifafs0.txt какво пише(там пише дали е направена правилно инсталацията с това:
Изображение Изображение
valio

Мнение от valio »

Абе този проблем и при мене се появи след последния фикс.И си викам чекай са да вляза в форума да орева орталъка,ма после си викам я дай първо да направя един фреш инстал.Махнах всички бфл патчове ,махнах фифата,рестарт на компа,инстал на фифата пак,инстал патчовете1.0,1.1 и 1.2 и всичко си върви перфектно.Нито крашове нито толкова много изчезващи играчи(даже за цял сезон само веднъж изчезнаха) всичко си върви.
djidjo_g

Мнение от djidjo_g »

(HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders\Personal: 'C:\Users\Reni\Documents')
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA SPORTS\FIFA 2005\Install Dir is empty
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA SPORTS\UEFA Champions League 2004 - 2005\Install Dir is empty
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA SPORTS\FIFA 06\Install Dir is empty
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA SPORTS\2006 FIFA World Cup Demo\Install Dir is empty
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA SPORTS\2006 FIFA World Cup\Install Dir is empty
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA SPORTS\FIFA Manager 06\Install Dir is empty
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA SPORTS\FIFA Manager 07\Install Dir is empty
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA SPORTS\FIFA 07 Demo\Install Dir is empty
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\EA Sports\FIFA 07\Install Dir is empty
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\EA Sports\UEFA Champions League 2006-2007\Install Dir is empty
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\EA Sports\FIFA 08 Demo\Install Dir is empty
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\EA Sports\FIFA 08\Install Dir is empty
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\EA Sports\UEFA EURO 2008 Demo\Install Dir is empty
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\EA Sports\FIFA 09 Demo\Install Dir is empty
(HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\EA Sports\FIFA 09\Install Dir: 'C:\Program Files\EA Sports\FIFA 09\')
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\EA Sports\FIFA Manager 09 Demo\Install Dir is empty
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\EA Sports\FIFA Manager 09\Install Dir is empty
(1: [bfl_fifa_09.txt])
chentri

Мнение от chentri »

sv3nc3 написа:Така, сега дойде и моя ред да изкоментирам това което направихме. Ако някой тука ми даде линк за някой патч, който да добавя толкова много неща при това качествени, ще му сваля шапка.
Ето нещата към които не казахте нито една обоснована критика:
-екипите - 40 на брой( само за Сливен, но неоснователна)
-знамената - 96 на брой
-рекламните пана - 78 на брой
-мини екипи - 32 на брой
-емблеми на отборите - 34 на брой
-специални шрифтове на номерата за някои отбори - 11 на брой
-стадиони - 17 на брой
-менюта и попъпс - 41 на брой
-банери - 17 на брой
Нещата за които се обосновахте донякъде, за които ще ви кажа защо не са се получили(не е поради липса на желание от наша страна):
-базата - едната критика беше за състава на Черноморец(каза се даже, че нямало играч, който всъщност е в патча :X . Влезте в сайта им и вижте какво пише за състава им, Влезте в сайта на Вихрен (пожелавам ви успех ;) )). Каза се "ми питайте във форумите им", Еми пробвайте, пак ви пожелавам успех ;) .За Сливен се казаха някои неща, които с последната версия са оправени, за Ботев също се спомена, но нищо конкретно. Знаете ли че имахме( да имахме) рисърч тим, от "сериозни хора" подбрани от такива като вас и знаете ли какво стана, за 1 година остана само 1 човек :X :wasntme: .
Нещата които бяхме объркали и беше възможно да ги оправим и ги фиксирахме:
-крашването на играта на втора страница с Българските отбори при създаване на профил
-блокирането на играта след края на първи сезон
-песните на агитките
Нещата които не можахме да оправим и защо не успяхме
-изчезването на играчите - лично на мене ми се случи 3 пъти за два месеца, това не е чак толкова бъг на ЕА, колкото зависи от това каква е видеокартата ви(не знам точно при кои карти най често се случва, аз съм с ATI, най добрите за мене). Изчезването се получава когато в играта се случва анимация(смяна на играч, корнер, тъч, фаул и т.н.) за да се появят трябва отново да се случи анимация(изкарване в аут, тъч, най добре става със смяна, защото при нея задължително има анимация).
-някои песни на агитки се чували тихо - ще обясня по просто.Представете си звука като една кардиограма с високи и по ниски изкривявания. Има лимит за най високото изкривяване и като бъде минат този лимит, песента започва да гръкне. Примерно на Миньор на ехото, се е получило леко гръчене, защото е увеличено малко над позволения лимит.

Преспокойно мога да кажа, че БФЛ ФИФА 09 е най качественото нещо което сме правили, откакто аз съм в екипа( от ФИФА 2005), можеби наравно с патча за 2003(имайки впредвид тогавашните възможности)

Като заключение, виждам че хора от тука са се захванали с Б група. Един съвет, за да не ви се подиграват после. Правете всичките неща собственоръчно, колкото и трудно да е, а не ги вземайте от места за които въобще не подозирате колко са свързани с БФЛ . Вие си знаете кои сте и за кое става въпрос. Приемете го като един съвет и нищо друго.

Мога да кажа нещо само че екипа на вратарите на Вихрен не е реалният а общо взето добре но виказах и за емблемата
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

Браво на БФЛ Тийм за старанието. Все още не съм натрупал много игрова практика с пача, за сега нямам забележки, напротив, много ми харесва. Продължавайте така!
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
sv3nc3
BFL Team™

Re:

Мнение от sv3nc3 »

djidjo_g написа:(HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders\Personal: 'C:\Users\Reni\Documents')
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA SPORTS\UEFA Champions League 2004 - 2005\Install Dir is empty
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA SPORTS\2006 FIFA World Cup Demo\Install Dir is empty
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA SPORTS\2006 FIFA World Cup\Install Dir is empty
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA SPORTS\FIFA Manager 06\Install Dir is empty
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA SPORTS\FIFA Manager 07\Install Dir is empty
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\EA Sports\UEFA Champions League 2006-2007\Install Dir is empty
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\EA Sports\FIFA 08\Install Dir is empty
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\EA Sports\UEFA EURO 2008 Demo\Install Dir is empty
(HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\EA Sports\FIFA 09\Install Dir: 'C:\Program Files\EA Sports\FIFA 09\')
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\EA Sports\FIFA Manager 09 Demo\Install Dir is empty
WARNING HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\EA Sports\FIFA Manager 09\Install Dir is empty
(1: [bfl_fifa_09.txt])
А трябва да е така:

Initalizing parser
(HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Shell Folders\Personal: 'C:\Documents and Settings\pc\My Documents')
(HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\EA Sports\FIFA 08\Install Dir: 'C:\Program Files\EA Sports\FIFA 08\')
(1: [bfl_fifa_09_fix_1.txt])
Loading C:\Program Files\EA Sports\FIFA 09\bfl_fifa_09_fix_1.txt
(HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA SPORTS\FIFA 09\Install Dir: 'C:\Program Files\EA Sports\FIFA 09\')
(t75__2_0_15052.fsh|c SPLIT: t75__2_0_15052.fsh-c)
Mounting FS at 'C:\Program Files\EA Sports\FIFA 09\data\'
Loading fifa.fat
Loading zdata_xx.big
(zdata_00.big)
(Error opening zdata_00.big: C:\Program Files\EA Sports\FIFA 09\data\zdata_00.big is not a regular .big file (as usual))
(zdata_01.big)
(zdata_02.big)
(zdata_03.big)
(zdata_04.big)
(zdata_05.big)
(zdata_06.big)
(zdata_07.big)
(zdata_08.big)
(zdata_09.big)
(zdata_10.big)
(zdata_11.big)
(zdata_12.big)
(zdata_13.big)
(zdata_14.big)
(zdata_15.big)
(zdata_16.big)
(zdata_17.big)
(zdata_18.big)
(zdata_19.big)
(zdata_20.big)
(zdata_21.big)
(zdata_22.big)
(zdata_23.big)
(zdata_24.big)
(zdata_25.big)
(zdata_26.big)
(zdata_27.big)
(zdata_28.big)
(zdata_29.big)
(zdata_30.big)
(zdata_31.big)
(zdata_32.big)
(zdata_33.big)
(zdata_34.big)
(zdata_35.big)
(zdata_36.big)
(zdata_37.big)
(zdata_38.big)
(zdata_39.big)
(zdata_40.big)
(zdata_41.big)
(zdata_42.big)
(zdata_43.big)
(zdata_44.big)
(zdata_45.big)
(zdata_46.big)
(zdata_47.big)
(zdata_48.big)
Mounting BIGs
Processing tasks
Evaluting filenames with placeholders for extract and delete
Finding last file position
(Last big is #48)
(It is C:\Program Files\EA Sports\FIFA 09\data\zdata_48.big)
(It has 482 files)
Checking and sorting tasks
(File 't75__2_0_15052.fsh' found in zdata_48.big and will be replaced)
Prepairing files
Loading external files
(Loading t75__2_0_15052.fsh)
Calculating FSH hashes
(t75__2_0_15052.fsh: hash retrieved 0x0b888cde)
(Creating temporary file for t75__2_0_15052.fsh)
(t75__2_0_15052.fsh hashing: 0x0b888cde)
Compressing files
t75__2_0_15052.fsh
Processing zdata_48.big
In-BIG replacing: t75__2_0_15052.fsh [space: 6656, size: 6599]
Freeing files loaded for zdata_48.big
Deleting temporary files
Creating new fifa.fat
(We use FIFA 09 FAT)
Rewriting fifa.fat
Creating new .bh files
(Writing zdata_01.bh...)
(Writing zdata_02.bh...)
(Writing zdata_03.bh...)
(Writing zdata_04.bh...)
(Writing zdata_05.bh...)
(Writing zdata_06.bh...)
(Writing zdata_07.bh...)
(Writing zdata_08.bh...)
(Writing zdata_09.bh...)
(Writing zdata_10.bh...)
(Writing zdata_11.bh...)
(Writing zdata_12.bh...)
(Writing zdata_13.bh...)
(Writing zdata_14.bh...)
(Writing zdata_15.bh...)
(Writing zdata_16.bh...)
(Writing zdata_17.bh...)
(Writing zdata_18.bh...)
(Writing zdata_19.bh...)
(Writing zdata_20.bh...)
(Writing zdata_21.bh...)
(Writing zdata_22.bh...)
(Writing zdata_23.bh...)
(Writing zdata_24.bh...)
(Writing zdata_25.bh...)
(Writing zdata_26.bh...)
(Writing zdata_27.bh...)
(Writing zdata_28.bh...)
(Writing zdata_29.bh...)
(Writing zdata_30.bh...)
(Writing zdata_31.bh...)
(Writing zdata_32.bh...)
(Writing zdata_33.bh...)
(Writing zdata_34.bh...)
(Writing zdata_35.bh...)
(Writing zdata_36.bh...)
(Writing zdata_37.bh...)
(Writing zdata_38.bh...)
(Writing zdata_39.bh...)
(Writing zdata_40.bh...)
(Writing zdata_41.bh...)
(Writing zdata_42.bh...)
(Writing zdata_43.bh...)
(Writing zdata_44.bh...)
(Writing zdata_45.bh...)
(Writing zdata_46.bh...)
(Writing zdata_47.bh...)
(Writing zdata_48.bh...)

Statisics
WARNINGS: 0
FATAL ERRORS: 0
EXECUTION TIME: 19.53 sec
[04/01/2009 13:25]

FifaFS is dedicated to our friend and colleague
and real old bat, actually ;-)
Sergey 'SlayeR' Botcharov

Съжалявам, но не си инсталира правилно нито БФЛ ФИФА 09, нито v1.1 нито v1.2. Опитай наново, но този път пробвай без да прекъсваш каквото и да било, без то да те подкани за това.
Punkd

Мнение от Punkd »

Искам Б Групатаааааааа ;( ;( ;(
Bg_Fen

Мнение от Bg_Fen »

Здравейте на всички за много години живи и здрави :) На мен лично ми хареса много патча за пореден път БФЛ са се справили отлично. Едно голямо БРАВО от мен и продължавайте в същия дух !
Изображение
Kenshiro

Мнение от Kenshiro »

В интерес на истината проблема с изчезващите играчи не е толкова дразнещ от гледна точка на това че рестартираш пускаш отново и всичко е 6. НО пускам се аз с ЦСКА играя 6-7 мача и във втория кръг за купата на България срещам ЛОКО МЕЗДРА , бия ги 6:0 на уорлд клас и познайте ? Отпадам от купата.Хм си викам аз , рестартирам , връщам от записа бия ги 3:0 и познайте пак кой отпадна от надпреварата ?! :). ПРобвах още 2-3 пъти с бърза симулация за да се уверя че е бъг и се реших да ви пиша. Не с някаква цел , прочетох предните коментари и не видях някъде да е отбелязан този бъг и реших че е редно да ви усведомя.
marto135

Мнение от marto135 »

И да ти пише че си отпаднал то не е така .... пак си продължаваш за купата ;)
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Kenshiro написа:В интерес на истината проблема с изчезващите играчи не е толкова дразнещ от гледна точка на това че рестартираш пускаш отново и всичко е 6. НО пускам се аз с ЦСКА играя 6-7 мача и във втория кръг за купата на България срещам ЛОКО МЕЗДРА , бия ги 6:0 на уорлд клас и познайте ? Отпадам от купата.Хм си викам аз , рестартирам , връщам от записа бия ги 3:0 и познайте пак кой отпадна от надпреварата ?! :). ПРобвах още 2-3 пъти с бърза симулация за да се уверя че е бъг и се реших да ви пиша. Не с някаква цел , прочетох предните коментари и не видях някъде да е отбелязан този бъг и реших че е редно да ви усведомя.
Начи не си чел, във вестника пише че отпадаш(нз що сиг е от жълтата преса :giggle: ) но в действителност продължаваш
valio

Мнение от valio »

sv3nc3 написа:
Начи не си чел, във вестника пише че отпадаш(нз що сиг е от жълтата преса :giggle: ) но в действителност продължаваш
:rofl: :rofl: :rofl: Е да ама тая жълта преса много дразни.Мачкам левски с моряците 8:0 и ми е много гот :party: :party: :party: .Радост от всякъде давам напреде и усмивката ми замръзва.Заглавие във Жълт Труд Cherno More = Loosers. :o
Ужас.
Дано в следващи версии или фиксове да сложите и песните на моряците.
NaFteX

Мнение от NaFteX »

Това за форумите го дадох примерно,даже и ФМ е по-добре защото си пише всичко за всеки играч.А за Черноморец не друго но всичко си пишеше в темата за помощ там и затова ме изненада това че доста е омешен състава
Изображение
Vencoi
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от Vencoi »

Пач v1.06 за Red Alert 3 (18.12.2008)

Пач v1.05 за Red Alert 3 (05.12.2008)

Пач v1.04 за Red Alert 3 (15.11.2008)

Пач v1.03 за Red Alert 3 (04.11.2008)

Пач v1.02 за Red Alert 3 ( 02.11.2008)

Пач v1.01 за Red Alert 3 ( 29.10.2008)

Red Alert 3 излезе (28.10.2008)
няма да можм да ги бием, но в EA плащат за това - по малко от два месеца 6 патча :giggle: :giggle: :giggle: глупаци
stannn

Мнение от stannn »

Никой нищо не каза как се оправя проблема с невъзможността да въведеш директория за инсталиране на пача
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2009”