БФЛ FIFA 09 Release!!!
Re: БФЛ FIFA 09 RELEASED
Точно него щото се отнесе доста неблагодарно и админите са го изтрилиbpfcpld написа:не не не вярвам да имаше впредвид като теб при мен има още 3/4 минути и е готов от арена айде честито , и весело изкарване и играене!Xaugyk написа:Като мен сигурно...Вече го тегля от 4storing
-
Не го тръси от търсачката на първа старница има линк, даже три
-
- Обратна връзка:
-
От това което видях всички футболисти имат лица супер е пачаbpfcpld написа:ДАНО И МЕРСИ ТОШЕ ЧЕ МИ КАЗА ДА ЗНАМ !!! ЛИЦАТА КАК СА ДОКАТО СЕ ИНСТАЛВА СЯ ?!to6kobg написа:Пача е супер, а агитката на Ботев има супер много песни!Мерси БФЛ, весели празници
-
Като натисна на линка и се отваря празна страница...Аз като говоря приказвам!И не съм се отнесъл неблагодарно но ми умръзна цял ден да кисна пред компа и нищо да не става и за това казвам че ще отивам да ям и да пия вместо да дрема пред компа.Иначе сега най-после го тегля от 4сторинг ама пак няма да го пробвам защото се тегли 2ч. и нагоре а аз излизам.сега съм на 27 % и тегля вече половин час.Айде аз ви оставяthedeadman92 написа:Не го тръси от търсачката на първа старница има линк, даже три
И само ЦСКА обичамеее !!!
За кво нямам никви песни на Ботев май ще се наложи да унинстал фифата
-
-
Има ли ги отборите при мултиплеър и може ли да се играе изобщо мултиплеър с БФЛ патча.
правя си сеиф с левски и като тръгна да флизам да играя ме исхвърля
-
-
- BFL Team™
Има ги, за да играете мултиплеар трябва да имате патча и дваматаvolov_fan написа:Има ли ги отборите при мултиплеър и може ли да се играе изобщо мултиплеър с БФЛ патча.
Благодаря!!!Това е много хубав подарък за НОВАТА ГОДИНА !!!
Хора само да ви попитам моля ви отговорете ми , като за по прости ...
Значи , понеже нямам песни на Ботев инсталирвам фида 09 наново и като после инст бг пача кое да дам бфл фифа 09 или фифа 09 моля ви кажете ми !
Значи , понеже нямам песни на Ботев инсталирвам фида 09 наново и като после инст бг пача кое да дам бфл фифа 09 или фифа 09 моля ви кажете ми !
-
Ако ти сравним мозъка с този на мравката може да се разочароваш БРАВО БФЛbpfcpld написа:Хора само да ви попитам моля ви отговорете ми , като за по прости ...
Ммм с един приятел си го инсталнахме и решихме да играем НО като влезем да играем все едно game speed-а е на fast x15 до 2минута имахме по около 5/6 атаки(полувремето ни беше 6 мин) абе изобщо толкова бързо че изобщо не може да го проследиш камо ли да играеш.На мене на сингъл ми е добре на него и на сингъл му е така.Какъв може да е проблема?sv3nc3 написа:Има ги, за да играете мултиплеар трябва да имате патча и дваматаvolov_fan написа:Има ли ги отборите при мултиплеър и може ли да се играе изобщо мултиплеър с БФЛ патча.