Manager 10 Online Beta
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 10 v1.0
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 10 v1.0
Re: Manager 10 Online Beta
Хора,днес получавам кода и инсталирвам download manager въвеждам си кода и всичко е наред,давам давам да продължа и ми вече Fifa Manager 2010 ,обаче бутона над старт,който трябва да е зелен е безцветен и не мога да го натисна и не почва да се сваля?!?! Някакви идеи.Или ако някой може да ми прати инсталациония файл skype - schweinsteiger46
Накрая ми прие кода но сега и аз забих на същия проблем като на blabla12 на мога да изтегля играта ето и скрийн http://prikachi.com/files/1086321K.jpgblabla12 написа:Хора,днес получавам кода и инсталирвам download manager въвеждам си кода и всичко е наред,давам давам да продължа и ми вече Fifa Manager 2010 ,обаче бутона над старт,който трябва да е зелен е безцветен и не мога да го натисна и не почва да се сваля?!?! Някакви идеи.Или ако някой може да ми прати инсталациония файл skype - schweinsteiger46
Хора,извинявайте за тъпия въпрос,но къде и какво пишете в онзи немски сайт,за да ви пратят код??Мерси предварително.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Тя промоцията мина вече. Беше до към края на Септември, май.. Не помня точно ама свърши. Сега, за да играеш онлайн ти трябва оригинална игра.GunnerFromSofia написа:Хора,извинявайте за тъпия въпрос,но къде и какво пишете в онзи немски сайт,за да ви пратят код??Мерси предварително.
-
Имам един въпрос как да получа КОД ??? Имам акаунт какво трябва да направя ????
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Ако беше погледнал последното ми мнение (точно над твоето) щеше да намериш отговора на въпроса си и да не пишеш излизашни комнетари.Massa123 написа:Имам един въпрос как да получа КОД ??? Имам акаунт какво трябва да направя ????