Чак за 20 мин. не съм съгласен!AntrAcsA написа:Тоя екип се праи точно за 20 мин .xpl0de написа:Ето го най-после екипа.Забавих се главно заради линиите,които се свързват от ръкава към фланелката.
![Tongue Out :P](./images/smilies/tongueout.gif)
Чак за 20 мин. не съм съгласен!AntrAcsA написа:Тоя екип се праи точно за 20 мин .xpl0de написа:Ето го най-после екипа.Забавих се главно заради линиите,които се свързват от ръкава към фланелката.
Еми миналата година играха в ШЛ,ама логото пак го нямаше в пача......klamer4o написа:Всъшност на екипите на левски го няма наистина, но тези които играха за УЕФА им има логотата
Аз просто констатирам,нито съм ви упреквал,нито пък съм казвал,че трябва сега да сложите логото като компесация за миналата година.......ochko написа:И това е фатално, защото....???
Ами ако случайно Левски втория сезон не се класира за ШЛ, а логото им продължава да е на ръката???
Вече е 30.11.2007г. Още колко време ще трае конкурса?kyynadd написа:Седмица две някъде. Нека кажем 31 октомври.
Не е вярно. Иначе конкурса приключи без резултат. Поне се намери друг човек за екипите.MrDeqn написа:Логата на ШЛ и УЕФА са само за мачовете в ШЛ и УЕФА а в първенството се играе без такова лого