Ам така ли... незнаех че толко малко се тества... ако тестовете минат гладко се тества и за половин ден ама ако се появят проблеми кфо става тогава!?Защо всички сте толкова тъпи и не разбирате колко адски много работа е това!Не можете да си представите колко часове пред тъпия компютър са това... Само знаете да критикувате.И си прав че всяка година се забавя с няква 1 седмица повече ама всяка година има все повече отбори все повече стадиони все повече екстри и тн тн тн това защо не го отчиташ като факт!?Защото малките ви недорасли тикви са толкова кухи, че освен ИСКАМ друго незнаят!uhisport написа:Искам да кажа, на БФЛ, че тази година ме разорачовете прото много.
Виждате, че на много хора им се играе с пача, че на много хора вече им кипи, а пък хора от БФЛ-а като wcwc само карат хората да се карат.
Знам, че сега ще има много лошо настроени коментари и топика ще е затворен, но аре най-после кажете дата на която ще излезе как преди можете, а изведнъж стана така, че не можете.Айде стегнете се малко и да ви кажа 1 пача беше за към 25.12.2007 след това до 1.1.2008 сега е до 10.01.2008 е бога ми вие така сте тръгнали, че то ще излезе Фифа 2009 преди да пуснете пача.
И да кажам, че 1 игра се тества за най-много 2-3 или най много 3-4 дни а вие вече почти 2 седмици.Замислете се малко май повече пийвате отколкото работите!!!
Поздрави и се вземете в ръце моля ви!!!
bY uHiSpOrT
BFL Team - Излагате се
-
- Обратна връзка:
Re: BFL Team - Излагате се
-
- BFL Team™
На такива мнения и теми човек или може да се смее с пълен глас или да си поплаче колко неблагодарни и глупави потребители имаме. Не разбирам защо се опитвате да обясните на тези "критици" ( те дори и това не могат да правят както трябва) какво е положението. Самия факт, че мрънкат и пискат заради това, че патча се бави един два дни е просто потресващ. Разбирам да кажем, че няма да го има, че ще се забави с месец, че няма да има Б група, че няма да има едно лице, че няма да има един стадион... това го разбирам. Но да пискате, защото два дни вече нямало патч Ми то е толкова смешно наистина...
-
- BFL Team™
-
- Обратна връзка:
Пикльо, тебе те знам, че си на 11...uhisport написа:Искам да кажа, на БФЛ, че тази година ме разорачовете прото много.
Виждате, че на много хора им се играе с пача, че на много хора вече им кипи, а пък хора от БФЛ-а като wcwc само карат хората да се карат.
Знам, че сега ще има много лошо настроени коментари и топика ще е затворен, но аре най-после кажете дата на която ще излезе как преди можете, а изведнъж стана така, че не можете.Айде стегнете се малко и да ви кажа 1 пача беше за към 25.12.2007 след това до 1.1.2008 сега е до 10.01.2008 е бога ми вие така сте тръгнали, че то ще излезе Фифа 2009 преди да пуснете пача.
И да кажам, че 1 игра се тества за най-много 2-3 или най много 3-4 дни а вие вече почти 2 седмици.Замислете се малко май повече пийвате отколкото работите!!!
Поздрави и се вземете в ръце моля ви!!!
bY uHiSpOrT
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"