БФЛ ФИФА 14

Всичко за BFL FIFA Football 2014
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
vf1912

Re: БФЛ ФИФА 14

Мнение от vf1912 »

Ето ви хубави снимки за играчите на Литекс.
Симеон Славчев:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... chev_3.JPG
Илия Миланов:
http://sportvox.net/wp-content/uploads/ ... 1966_n.jpg
Илко Пиргов:
http://chernomorepfc.bg/images/otbor/00 ... Pirgov.jpg
Джемал Берберович:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 2012_1.jpg
Иван Горанов:
http://www.beroe.bg/wp-content/uploads/ ... oranov.jpg
angel444

Мнение от angel444 »

този месец мaй нямa дa игрaем ..a и те не проявявaт огромно желaние дa отговорят точно и конкретно, кaкво им остaвa дa нaпрaвят..( нaпр. остaвa дa нaпрaвим Пирин ГД и Нефтохимик или остaвaт ни сaмо стaдионите нa Слaвия и Черноморец) . кaжете нещо конкретно БфЛ... :^) :shake:
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
cska31

Мнение от cska31 »

за да не чакаме догодина гласувайте http://www.fifplay.com/vote/
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

cska31 написа:за да не чакаме догодина гласувайте http://www.fifplay.com/vote/
Тази анкета я има някъде назад в темата и беше обяснено, че ЕА няма да вкарат А група във ФИФА сериите в близките 10 години! Според тебе колко оригинални игри се купуват в България за да могат ЕА да си покрият разходите от продажбите им?
Иначе гласувайте! Не е лошо, ама защо не давате директен линк към анкетата, ами към този сайт брато или там както му е името? Промених линковете да са директно към анкетата.
cska31

Мнение от cska31 »

sv3nc3 написа:
Тази анкета я има някъде назад в темата и беше обяснено, че ЕА няма да вкарат А група във ФИФА сериите в близките 10 години! Според тебе колко оригинални игри се купуват в България за да могат ЕА да си покрият разходите от продажбите им?
Иначе гласувайте! Не е лошо, ама защо не давате директен линк към анкетата, ами към този сайт брато или там както му е името? Промених линковете да са директно към анкетата.
ок съгласен съм
но защо не казваш какво остава да се довърши от пача.Каква е причината.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

cska31 написа:
sv3nc3 написа:
ок съгласен съм
но защо не казваш какво остава да се довърши от пача.Каква е причината.
От А група са готови на 100 % 8 отбора, на 3 отбора остават да се оправят скиловете на по 4-5 играча и на три отбора остават да се оправят трансферите и скиловете на няколко играча. За Б група сега не мога да кажа нищо. А група стане ли, патча ще бъде пуснат, но можеби с не много точна Б група. Шестте стадиона които ще са в патча са готови на 100 %. Реални лица ще има за между 30 и 60 играчи. Патча е тестван в продължение на 10 сезона и не даде проблем.
Повече няма какво да се каже!
cska31

Мнение от cska31 »

Мерси за информацията.
Botev1912

Мнение от Botev1912 »

Питам още веднъж , преди на БФЛ 12 и на другите си оправях нещата , които неми допадаха (скиловете) по мой начин. СЕГА ЩЕ МОЖЕ ЛИ ПАК ? И , ако да пуснете пача , ние(аз) ще си ги довършим, скиловете ...5 месеца е изключително много време за един пач.. Moddingway (1 човек го прави) през две седмици прави пач(ъпдейт) като даже има 3 бг отбора ...
ivanovvqwer

Мнение от ivanovvqwer »

пичове забавянето много изнервя извинявам се ако съм обидил нещо бил съм ядосан благодаря ви за работата която вършите бесплатно вярвам че това забавяне ще оправдая очакванията и след излизането на пача всички ще сме доволни... успех и занапред разчитаме на вас защото явно скоро няма да има българското първенство от ЕА ;)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Botev1912 написа:Питам още веднъж , преди на БФЛ 12 и на другите си оправях нещата , които неми допадаха (скиловете) по мой начин. СЕГА ЩЕ МОЖЕ ЛИ ПАК ? И , ако да пуснете пача , ние(аз) ще си ги довършим, скиловете ...5 месеца е изключително много време за един пач.. Moddingway (1 човек го прави) през две седмици прави пач(ъпдейт) като даже има 3 бг отбора ...
Недей пиши неверни неща, като не знаеш нищо! Да не ти показвам, че мода на Moddingway го правят около 100 човека включително и хора от нас...
skils28

Мнение от skils28 »

Може ли да кажете дали трансферите от зимата ще идват на 1 януари или още като почваме ще са си там :? П.С. по добре да са си там.
ivanval

Мнение от ivanval »

Само да питам! Пирин (ГД) във А група ли ще са :?: :wasntme:
Бий говедата рогати бий, бий, бий!!!
:cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska:
jorjinio11

Мнение от jorjinio11 »

ivanval написа:Само да питам! Пирин (ГД) във А група ли ще са :?: :wasntme:
Тоя сезон да, ама другия не :D
Botev1912

Мнение от Botev1912 »

sv3nc3 написа:
Botev1912 написа:Питам още веднъж , преди на БФЛ 12 и на другите си оправях нещата , които неми допадаха (скиловете) по мой начин. СЕГА ЩЕ МОЖЕ ЛИ ПАК ? И , ако да пуснете пача , ние(аз) ще си ги довършим, скиловете ...5 месеца е изключително много време за един пач.. Moddingway (1 човек го прави) през две седмици прави пач(ъпдейт) като даже има 3 бг отбора ...
Недей пиши неверни неща, като не знаеш нищо! Да не ти показвам, че мода на Moddingway го правят около 100 човека включително и хора от нас...
..Аз кво го питам той кво ми отговаря ...без коментар просто..писна ми от такива отговори.Радвам се , че правите нещо , но ..
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Botev1912 написа:
sv3nc3 написа:
..Аз кво го питам той кво ми отговаря ...без коментар просто..писна ми от такива отговори.Радвам се , че правите нещо , но ..
За какво да отговарям на нещо, на което съм отговорил пет пъти поне?!
Айде за шести път:
След пускането на патча, няколко дена докато установим дали има бъгове, които не сме забелязали, няма да можете да едитвате нищо, за да знаем какво трябва да поправим. В миналите години, бъзикате с СМ и после "играта не ми тръгва", "играта ми крашва", "няма ми екипите", "няма ми отборите" и т.н. След като видим, че всичко е ОК ще разрешим едитването с СМ на ваша отговорност.
ivanval

Мнение от ivanval »

jorjinio11 написа:
Ти да не би да си от Нефтохимик ]:)
Бий говедата рогати бий, бий, бий!!!
:cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska: :cska:
angel444

Мнение от angel444 »

ivanval написа:
jorjinio11 написа:
Тукa се зaвихря спор.. :ro ]:) fl: :D
Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.
peppu

Мнение от peppu »

sv3nc3, благодаря за информацията относно какво ви остава да направите още по пача. Поздравления и за добре свършената работа, както се разбира вече сте на финалната права и края се вижда. За нас феновете на играта и BFL остава да стискаме палци да пуснете пача тия дни и да ни зарадвате с добрия си продукт. Успех!
angel444

Мнение от angel444 »

peppu написа:sv3nc3, благодаря за информацията относно какво ви остава да направите още по пача. Поздравления и за добре свършената работа, както се разбира вече сте на финалната права и края се вижда. За нас феновете на играта и BFL остава да стискаме палци да пуснете пача тия дни и да ни зарадвате с добрия си продукт. Успех!
+1 Дано да го пуснат тия дни, че направо ще пощуреем.. :rofl:
jorjinio11

Мнение от jorjinio11 »

ivanval написа:
jorjinio11 написа:
Ахахах-.. не, споко :rofl:
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2014”