До колкото си спомням май бяха казали че ще дадат информация ден преди да пуснат пачаL3vSkAr написа:Според мен може и на 25 да е, защото във сайта пише, че в деня на излизането ще бъде дадено официално preview какво ще съдържа![]()
![]()

До колкото си спомням май бяха казали че ще дадат информация ден преди да пуснат пачаL3vSkAr написа:Според мен може и на 25 да е, защото във сайта пише, че в деня на излизането ще бъде дадено официално preview какво ще съдържа![]()
![]()
Ще чакаме и ще видим какво ще станеGalen написа:До колкото си спомням май бяха казали че ще дадат информация ден преди да пуснат пачаL3vSkAr написа:Според мен може и на 25 да е, защото във сайта пише, че в деня на излизането ще бъде дадено официално preview какво ще съдържа![]()
![]()
RiLeCo написа:Ох ае да видим дали има на рилецо стадиона!
Мисля, че не.Nicky написа:А има ли поне теоретична възможност да подкарам играта на вградена видеокарта???
Жалкоvili4kata написа:Мисля, че не.Nicky написа:А има ли поне теоретична възможност да подкарам играта на вградена видеокарта???
Е тва с капитана и ти може да си го оправиш!ventzi1912 написа:омгЛильо капитан
капитан на Ботев е Даниел Божков
Зависи от вградената видеокарта... с моето дъно мога и без допълнителната да я подкарам, друг е въпроса, че на мене ми трябва много мощна видеокарта, заради това, с което се занимавам... та така... просто си провери характеристиките на вграденото видео в интернет като си напишеш заглавието на дъното.Nicky написа:Жалкоvili4kata написа:Мисля, че не.Nicky написа:А има ли поне теоретична възможност да подкарам играта на вградена видеокарта???