ТИя дет вцуват още пият сокчета и ядът пюреmaserati1992 написа:Не просто се сетих за един лаф и реших да го напиша за тези хора
bFL FIFA 08-шотове и видео .
-
- BFL Team™
Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .
ЛЕВСКИ СОФИЯ
-
- BFL Team™
Вие верно заслужавате да се заключи целия форум... Ужас. Това е адски гадно, ако наистина всичките ни потребители са толкова ... зле. Разбирам, че при някои е от възраста, но то бива бива....
-
- Обратна връзка:
Шотове на играчите на Левски и на Мартин Петров:
Доволно? На ЦСКА не успях да намеря, но като излезе патча ще им се радвате
Доволно? На ЦСКА не успях да намеря, но като излезе патча ще им се радвате
-
Понеже ми изтриха мненията мога да кажа само:шотовете са много добри и изключително реалистични! Амин!
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
А те и мойте ги изтриха, но няма значение важното е, че пача ще бъде невероятен и поне аз така мисля, че досега толкова голям пач за фифа никой не е успял да направи дано да е така
-
Като гледам Марто и ми идва да го целуна по челото.Вече си представям как ще бележи като си го купя в Пирин
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
Супер много ме изкефиха шотовете от стадиона на Пирин и аз не знам какво чувство изпитвам като си представя, че ще има толкова много български отбори на ФИФА-та ми и ще бъдат възможно най-реалистично направени и ще ми бъде доста интересно като играя сезон с някой по-слаб отбор от А група или някой по-силен от Б групите BFL TEAM YOU ARE THE BEST OF THE BESTEST_GAGATA_ написа:Като гледам Марто и ми идва да го целуна по челото.Вече си представям как ще бележи като си го купя в Пирин
Доста са соври лицата особено това на В.Домовчийски...Само мисля че прическата не му беше така
Файловете на Валери са само в БФЛ и ние не можем да си ги вземем за да го направим със сегашната му прическаVanio`G написа:Доста са соври лицата особено това на В.Домовчийски...Само мисля че прическата не му беше така
-
браоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо много е готин пача само да издаржим о6те малко
може ли снимки от вихрен сандански
може ли снимки от вихрен сандански
-
БФЛ лицата са много добри и това много ме радва дано е така и с другите отбори
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
-
Супер Сте !
Пише на кирилица !!!!!!!!!!!!! Второ передопреждение
-
- Обратна връзка:
Лицата ми стоят доста като NextGen....тия от EA да се замсилят малко...
Ей Това лице е по-старо от мен, сега го ъпдейтнах малкоklamer4o написа:Намерих една снимка на играч на ЦСКА
Машадо
Ивайло Петров :
Косата ще е така за в.1, но ще правим аддон и ще е доста по-добра . От Цска най-доброто лице е на Велизар, но вмомента не мога да ви го покажа, тъй като е от другия мейкър, а той е офлайн
Добре, дай идея как да смогна да намирам снимки на играчи от отбори като Локотата, Ботев и т.н. От Ботев има на Дормушали междудругото . Снимките на Левски са от пробива в ШЛ миналата година, иначе едва ли щеше да има . Само на Цска са им в сайта големите, хубавите снимки за лица . Казах, че ще правим аддон, така че поствайте снимки за лица в една отделна тема. Минимални размери 300х600 напримерchonin написа:И лица пак само на Левски и ЦСКА ли ?
Евала за лицата,и особено за Марто,най-после с истинското му лице,толкова съм се надявал да го направят от фифата,но сега най-после това ще бъде реалност.Браво на екипа,и чакаме с нетърпение патча