Стига глупости!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
peterx

Стига глупости!!!

Мнение от peterx »

Levski forever каза, че пачът ще бъде пуснат в диска на февруарския брой на списание PC World (ако не се лъжа). Това означава, че пачът ще излезе в сайта на бфл до края на януари или най-късно в началото на февруари. Така че стига вече глупави теми и обиди. Остават само още 2-3 седмици в най-лошия случай, а може и да излезе и по-рано. Не че мен вече ми пука много щото до 19.01. съм в сесия, ама имайте още малко търпение!!!
Оставете ги да работят на спокойствие!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
paolo

Re: Стига глупости!!!

Мнение от paolo »

Прав си,нека ги оставим да работят на спокойствие,със сигурност на тях им е писнало от обиди от малчуганчетата на 13-14 годишна възраст.
Marteto

Мнение от Marteto »

zna4i 6te izleze fevruari taka li ima o6te mn vreme dotoga nali 6te6e da izleze po koleda posle kogato izleze prevjto posle za nova godina sa sme 8 Januari minaliq pa4 izleze po rano a toq.. nadqvam se pone da nqma bagove USPEH BFL ;(
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Marteto написа:zna4i 6te izleze fevruari taka li ima o6te mn vreme dotoga nali 6te6e da izleze po koleda posle kogato izleze prevjto posle za nova godina sa sme 8 Januari minaliq pa4 izleze po rano a toq.. nadqvam se pone da nqma bagove USPEH BFL ;(
Пак неразбрали...Нейде да е казано че излиза февруари?
peterx

Мнение от peterx »

kyynadd написа:
Marteto написа:zna4i 6te izleze fevruari taka li ima o6te mn vreme dotoga nali 6te6e da izleze po koleda posle kogato izleze prevjto posle za nova godina sa sme 8 Januari minaliq pa4 izleze po rano a toq.. nadqvam se pone da nqma bagove USPEH BFL ;(
Пак неразбрали...Нейде да е казано че излиза февруари?
Не, но щом ще е в диска от февруарски брой на списание, значи февруари е най-късната възможна дата, вероятно. Поне е някакъв ориентир. ;)
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
ZhivkoBGR
BFL Team™

Мнение от ZhivkoBGR »

Пача ще излезе много скоро, това за февруари са пълни глупости!
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

Мама моливче ми купи, аз го остря- то се чупи... МНОГО МЪНИЧКО ОСТАНА, д*еба неговата мама :D
ЛЕВСКИ СОФИЯ
marto135

Мнение от marto135 »

Искам само да питам бъгове останаха ли неразбити??? :) :)
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
stynata

Мнение от stynata »

ZhivkoBGR написа:Пача ще излезе много скоро, това за февруари са пълни глупости!
Дано ;] ;)
Изображение
mnbbb

Мнение от mnbbb »

абе нямам търпение направо :)
andyto

Мнение от andyto »

Gogo_t написа:Мама моливче ми купи, аз го остря- то се чупи... МНОГО МЪНИЧКО ОСТАНА, д*еба неговата мама :D
Това го възприемам като: Д'еба мама му трябва не трябва да ви казвам, но пача излиза веечерта :D. Знам че съм опитимист. ;)
JUSTINN

Мнение от JUSTINN »

andyto написа:
Gogo_t написа:Мама моливче ми купи, аз го остря- то се чупи... МНОГО МЪНИЧКО ОСТАНА, д*еба неговата мама :D
Това го възприемам като: Д'еба мама му трябва не трябва да ви казвам, но пача излиза веечерта :D. Знам че съм опитимист. ;)
според мене няма да е днеска ама до 14-15 януари може и да са го направили аз съм на линия до 20 ти след тва нета спира и ше иам такъв чак март ]:) :0
brutal_error

Мнение от brutal_error »

Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .
от ochko на 30 Дек 2007 22:09

10 Януари добре ви ли звучи??? Тогава гаранция ще има патч. Аман...

Ей очКо ли си Мочко ли си там КАф си Шибаняк лажлив Тва ко бе6е ве Аз ли сам го писал НАли уж гаранция даваше че па4а 6а излиза на/до 10 Бонак с Бонака ти ся ко ми ги бращулеви6 че след 1-2 седмици щял да излиза Аман От Шибаняци кат Тебе Аман...
Punk_man

Мнение от Punk_man »

тука не се продават играчки объркал си сайта ;) отиди напрей 1 снежен човек и лягай да спинкаш ... утре след детската пак влез ( ако до тогава не си изял БАНана )
Levski_forever на 25 Дек 2007 23:04 : Ше цитирам един пич "Божеее...дай ми нож да се гръмна!" :|
_hi6tnika_

Мнение от _hi6tnika_ »

"Божеее...дай ми нож да се гръмна!" :o
http://evilbeetgossip.com/wp-content/up ... iselle.jpg
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
mnbbb

Мнение от mnbbb »

"дай ми пистолет да се наръгам" :rofl:
XpucTo
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от XpucTo »

brutal_error написа:Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .

Ей очКо ли си Мочко ли си там КАф си Шибаняк лажлив Тва ко бе6е ве Аз ли сам го писал НАли уж гаранция даваше че па4а 6а излиза на/до 10 Бонак с Бонака ти ся ко ми ги бращулеви6 че след 1-2 седмици щял да излиза Аман От Шибаняци кат Тебе Аман...
brutal_ban
Изображение
JUSTINN

Мнение от JUSTINN »

brutal_error написа:Re: bFL FIFA 08-шотове и видео .

а ти знаеш ли ако излезнат бъгове по патча какво става а?стига сте давали зор за патча еми оценете труда на бфл
andyto

Мнение от andyto »

Момчето е много право. Знам че го казахте ей така, защото мислехте, че ще е пуснат до тогава, но ако до 10ти наистина не е излязал ще има много разочаровани, аз ще се разочаровам ако не излезе до 13ти
JUSTINN

Мнение от JUSTINN »

andyto написа:Момчето е много право. Знам че го казахте ей така, защото мислехте, че ще е пуснат до тогава, но ако до 10ти наистина не е излязал ще има много разочаровани, аз ще се разочаровам ако не излезе до 13ти
ами ако не излезе изобщо а? тебе маи само за патча ти пука а не за това че бфл се трудят без заплащане
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”