Каде са
Каде са
Сори че отварям нова тема ама изкам да попитам ганчев21.АБе Ганчев каде ти е темата с лицата,нали щеше да ги качваш да ги сваляме,много ти се кефя.PLEASE kачиги
-
Re: Каде са
Вчера Ганчев пусна една тема на която от долу пишеше *** Team(не искам да правя реклама) предполагам, че заради това му е изтрита темата, но това си е моето предположение
Ха бах си тъпото,той ще прави лица и ще ги ползваме безплатно и от ПФЛ ще му трият темата ей тава ве4е се доказахме че сме тъп народ........
-
Така той прави реклама на конкуренцията с което нарушава колегиалнноста и прави незакона реклама.Това е все едно Кока-кора да си пусне реклама в сайта на Пепси.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
Аааа ама той от др. ли е.Щом конкуренцията на незнам кой ги стряска зна4и са добри в правенето на БГ па4ове.Иначе пича си правеше лицата много добре,браво.
Моля кажете ми кои са те ,щот съм новак и не ги разбирам много,и случайно намерих този сайт.
Моля кажете ми кои са те ,щот съм новак и не ги разбирам много,и случайно намерих този сайт.
-
Мммм не са чак стряскащо добри първата версия на адд-она с БГ първенството беше 4 ГБ,но както и да е.Иначе не мисля че тук му е мястото да се пище за конкуренцията както споменах и в предишния си пост.Torres40 написа:Аааа ама той от др. ли е.Щом конкуренцията на незнам кой ги стряска зна4и са добри в правенето на БГ па4ове.Иначе пича си правеше лицата много добре,браво.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
Е. да ама в този па4 има доста бъгове ами ОК. разбрах няма да питам пове4е за тях не че и за БФЛ знам чак толкова много
-
- BFL Team™
-
- BFL Team™
Torres40 или Ганчев .. все тая.. и на слепец му стана , ясно че това е един и същи човек !!
Той погази адски много правила в този форум !!! Да не говорим , че е мега двуличен !!
Той погази адски много правила в този форум !!! Да не говорим , че е мега двуличен !!
Здрасти аз съм Ganchev21 с нов ник.AntrAcsA написа:Torres40 или Ганчев .. все тая.. и на слепец му стана , ясно че това е един и същи човек !!
Тук антракса тотално се обърка,или за неговете години мисли твърде много , явно само ти си мислиш 4е имам нещо общо с торресчо,ти едва ли не ме изкара супер малумен,толкоз ли бе трудно да се регна отново и да давам коментари по-темите .
Изкам да благодаря на Торес4о за вниманието!!!
Довиждане
-
До "Quote" си има едно бутонче "IP" от там ще се разбере кой - кой еRED_ARMY написа:Здрасти аз съм Ganchev21 с нов ник.AntrAcsA написа:Torres40 или Ганчев .. все тая.. и на слепец му стана , ясно че това е един и същи човек !!
Тук антракса тотално се обърка,или за неговете години мисли твърде много , явно само ти си мислиш 4е имам нещо общо с торресчо,ти едва ли не ме изкара супер малумен,толкоз ли бе трудно да се регна отново и да давам коментари по-темите .
Довиждане
-
Офф на кой му пука кой кой е.А колкото до теб Ганчев прави хубави лица независимо от кой Теаm си.
-
- BFL Team™
OMGRED_ARMY написа:Здрасти аз съм Ganchev21 с нов ник.AntrAcsA написа:Torres40 или Ганчев .. все тая.. и на слепец му стана , ясно че това е един и същи човек !!
Довиждане
и с този пост го доказа !!ти едва ли не ме изкара супер малумен
дам преди малко го проверих и.... бамMoNteSo написа:
До "Quote" си има едно бутонче "IP" от там ще се разбере кой - кой е
Леле само като се сетя че за малко тоя човек щях да го каня в БФЛ ...
ти едва ли не ме изкара супер малумен
-
AntrAcsA написа:OMGRED_ARMY написа:Здрасти аз съм Ganchev21 с нов ник.AntrAcsA написа:Torres40 или Ганчев .. все тая.. и на слепец му стана , ясно че това е един и същи човек !!
Довижданеи с този пост го доказа !!ти едва ли не ме изкара супер малумен
дам преди малко го проверих и.... бамMoNteSo написа:
До "Quote" си има едно бутонче "IP" от там ще се разбере кой - кой е
Леле само като се сетя че за малко тоя човек щях да го каня в БФЛ ...ти едва ли не ме изкара супер малументи едва ли не ме изкара супер малументи едва ли не ме изкара супер малументи едва ли не ме изкара супер малумен
оф,тук не му вярвам колкото тъпо да звучи.Nе е възможно да съм със 3 рег. Не е ли против правилата
Даже изкам да провериш моя със торес40,и тогава ще ти повярвам
И от каде ти хрумна това
"Леле само като се сетя че за малко тоя човек щях да го каня в БФЛ ... "
Даже изкам да провериш моя със торес40,и тогава ще ти повярвам
И от каде ти хрумна това
"Леле само като се сетя че за малко тоя човек щях да го каня в БФЛ ... "
-
Не мога да разбера какво търсите в тоя форум ?
Знам, че вие си нямате ма все пак...
Знам, че вие си нямате ма все пак...