Juce and Robbie are back!
Juce and Robbie are back!
Ето линк към новия китсървър на Juce and Robbie със лица
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=12993
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=12993
Re: Juce and Robbie are back!
казваха ми че е един и че бил само juce а видяхте ли даже има forum за него той е руски хакер а за robbie незнам
-
-
- BFL Team™
napster написа:Интересно защо се завърнаха, след като се бяха отказли окончателно...
Е кой ти каза че са се отказали ???
Няма такова нещо !! Juce си прави екипи във ЕВО УЕБ има си тема . До колкото разбрах имали друга работа и нямали време за кит сървъра ! Незнам един или двама са но няма никакво значение !
А и има слух че Конами ги заплашили със съдебно дела , просто слухове .
kitserver > Konami
-
Да изясня само, че Juce беше казал в темата на китсървър, че се отказва окончателно, докато не излезе ПЕС 09. А това, че Juce прави екипи не е вярно - заблудил си се, тоя, дето прави екипите в Ево-Уеб е Juice, а не Juce... Не знам въобще защо за решили Juce и Robbie да правят нова версия, след като ПЕС 2008 TOTALLY SUCKS! VIVA PES 6!!!AntrAcsA написа:Е кой ти каза че са се отказали ???
Няма такова нещо !! Juce си прави екипи във ЕВО УЕБ има си тема . До колкото разбрах имали друга работа и нямали време за кит сървъра ! Незнам един или двама са но няма никакво значение !
kitserver > Konami
-
- BFL Team™
евал съм ги в имената Той е той ама .. е под прекритие
И да ПЕС 6 си остава най добрия футболен симулатор !!
да ама дано screen-новете не лъжат за PES 2009AntrAcsA написа:евал съм ги в имената Той е той ама .. е под прекритие
-
- BFL Team™
Дано !!! Съмнително е да са лъжа защото графиката на тях е уникална.. в смисъл няма друга игра с такава графика.. абсурд да е ПЕС 2008Ronaldinho10 написа:да ама дано screen-новете не лъжат за PES 2009AntrAcsA написа:евал съм ги в имената Той е той ама .. е под прекритие
Остава да видим геймплея ..
-
Наистина се бяха отказли.AntrAcsA написа:napster написа:Интересно защо се завърнаха, след като се бяха отказли окончателно...
Е кой ти каза че са се отказали ???
kitserver > Konami
За първи път чувам, че Juce прави екипи
КОНАМИ никога няма да съдят Juce&Robbie.