![Envy :envy:](./images/smilies/envy.gif)
не се ядосвай бе човек тва неможа да се оправи на направен от теб играч неможеш да сложиш лице така е на FIFA само на играчи от датабаза даните може да се слагат лицаXaugyk написа:Човек май неме разбираш какво ти пиша....ако си забелязал по-нагоре съм писал че тези червените стрелкички които са за импорт НЕСВЕТЯТ!!!! Това означава че НЕМОЖЕШ ДА ГИ НАТИСНЕШ и да вкараш саответно фсх-то...Светят само зелените тоест можеш само да експортваш но не и да импортваш.Светва червено само когато дадения футболист има вече импортвано лице и можес да го смениш но на тези които имат лице от играта немога.(имам много лица които сам си слагал преди това) Ето ще се опитам да ти дам пример с 2 снимки с бербатож който вече има лице и атм свети червено и може да се смени и с арда туран на който искам да му сложа лице но несвети червената стелка..абе ибаси ибаната история немога да ги кача![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
надявам се че ме разбра и без снимките
О браво ти си нечовекXaugyk написа:Охооо браво браво на менеее![]()
![]()
вече разбрах как се сменя лицето на ненаправен от мен човек
![]()
![]()
значи там кадето е снимката най-вляво само там ти свети червената стрелка за импорт.натискаш я и импортвас нещо каквото и дае с формат фсх.след това косата и лицето на играча изчезват и вече можес свободно да си сложиш каквото поискаш лалалалала
![]()