В тази тема всеки може да разкаже за някой минал мач, който му е оставил добър спомен. Единственото условие е да се прилагат и снимки, които да са малки в смисъл(вижте моите)
Естествено не се допускат спорове и псувни по адрес на друга агитка или отбор!
Ще започна с един мач от сезон 2005/2006, а той е домакинство срещу Спартак(Вн).
Както винаги преди всеки един мач агитката се събираме да пийнем. Пийнахме, пийнахме и дойде време да тръгваме към стадиона. Бяхме около 50-тина човека.
По пътя се пееха песни, когато от далечина се чу:
-"Спааартак clap clap clap, Спааартак clap clap clap..."
Тогава от горичката излязоха 2 момчета на видима възраст около 20-25 год, които бяха със сини шалчета с по бира в ръцете си и се бяха прегърнали, а в същото време пееха:
-"Един е Спааартак, Вааарнааа..."
Тогава си помислихме толкова ли са смели тия?! И в същия този момент от горичката започнаха да излизат фенове на Спартак. Излизаха, излизаха ама нямат край. И те като нас 50 човека. Разбирасе ние като цивилизовани хора разменихме някой друг шал. И всички заедно тръгнахме към стадиона(за жалост няма снимки, ала помня хубави фенки на Спартак )
Стигаме стадиона и се разделяме, феновете на соколите тръгват към сектора за гости, а ние ще влизаме през касата на Сектор "В". Какво става там обаче?! Г-н Ушев решава да се прави на мъж и създава проблеми и извзема всички налични факли на нашата агитка(около 20 факли).Като видяхме това решихме да скрием димките в близката до стадиона горичка. Както и да е влязохме. Мача се игра и на полувремето резултата беше 0:2 в полза на гостите. 15 минути почивака, няколко от нашите излизат и взимат димките от горичката. Ето ги и футболистите, второто полувреме започва, а с него палим това, което Ушев не успя да конфискува.
Една снимка снимана от клетката за гости:
В крайна сметка мача свърши 0:2, но за нас си остават спомените.
Пропуснах да отбележа, че темата е да се разказва предимно това, което се е случвало по трибуните, а не как Петре финтирал Топузаков и тн
Разкажете за мача!
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re: Разкажете за мача!
Аз за жалост нямам снимки.
Събрахме се половината клас плюс почти всичките ми приятели от квартала (около 15 човека бяхме). Отидохме и гледахме "Като Рокерите", после хапнахме в КейЕфСи, и тръгнахме от Сити Центъра пеша към Армията. На стадиона бяхме около 5-6000 човека. Противниковата агитка ни разсмиваше адски много - пяха "Само Локо" и го повтаряха този текст поне 20 минути . Още преди края на първото полувреме феновете на Локо започнаха да си тръгват. Ние всички се кефихме много. После се разходихме из Борисовата градина да отпразнуваме 4те гола и се прибрахме - Точка
Събрахме се половината клас плюс почти всичките ми приятели от квартала (около 15 човека бяхме). Отидохме и гледахме "Като Рокерите", после хапнахме в КейЕфСи, и тръгнахме от Сити Центъра пеша към Армията. На стадиона бяхме около 5-6000 човека. Противниковата агитка ни разсмиваше адски много - пяха "Само Локо" и го повтаряха този текст поне 20 минути . Още преди края на първото полувреме феновете на Локо започнаха да си тръгват. Ние всички се кефихме много. После се разходихме из Борисовата градина да отпразнуваме 4те гола и се прибрахме - Точка
-
- Обратна връзка:
Разкажете за мача!
Това да не е било на мача ЦСКА - Локомотив София от турнира плейстейшън 2 миналата година, защото ако е бил същия мач и аз бях на него.IvanMladenov написа:Аз за жалост нямам снимки.
Пречиствателна станция Манчо минава Скоро ще има МНОГО СЕРИОЗНИ правила !
По темата - ще разкажа утре ,че ся ми се доспа
А за лягането на Локото срещу ЦСКА ще кажа на IvanMladenov по повод:
ако 11 човека резачки наричаш лягане
,че да така е - легнаха ни Ти ако можеш да правиш шпагат и да спънеш някой като си рпав ми се обади щото те определно ни легнаха 1000 пъти
По темата - ще разкажа утре ,че ся ми се доспа
А за лягането на Локото срещу ЦСКА ще кажа на IvanMladenov по повод:
ако 11 човека резачки наричаш лягане
,че да така е - легнаха ни Ти ако можеш да правиш шпагат и да спънеш някой като си рпав ми се обади щото те определно ни легнаха 1000 пъти
Що па да неможе На един фредн брадчет му е на 6 и прави шпагати в корема директно (rofl)