Здравейте имам една голяма молба към вас, понеже сменяме дизайна на сайта на Доростол ни трябва 3д емблема на Доростол и бях пренасочен да се обърна към вас. Моля помогнете, че ни трябва спешно
Ето и оригиналната емблема на тима
Спешна помощ
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
- BFL Team™
-
Re: Спешна помощ
Мерси много бате, задължен съм ти! Ако има с какво да помогна за някой пач да давам инфо само кажи
-
А можеш ли да ми кажеш как ги направи
-
- BFL Team™
photoshop иначе сайта още ти е бъгъв ! Не ми отваря изображенията , менютата ! както съм го снимал малко по горе .
-
И на мен не ми отваря иззображенията , пробвай пак да ги качишAntrAcsA написа:photoshop иначе сайта още ти е бъгъв ! Не ми отваря изображенията , менютата ! както съм го снимал малко по горе .
-
С Мозила би трябвало да работи, досега хора с Мозила не са се оплаквали, иначе изображенията не могат да се виждат на IE ,защото сайта е правен с web page maker
-
- BFL Team™
Няма никакво значение ! Аз друго освен мозила не ползвам. Хоста ти е съксdorostol2003 написа:С Мозила би трябвало да работи, досега хора с Мозила не са се оплаквали, иначе изображенията не могат да се виждат на IE ,защото сайта е правен с web page maker