Как е направено това (Photoshop)

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
Gogo_t
BFL Team™

Как е направено това (Photoshop)

Мнение от Gogo_t »

Някой може ли да ми каже как е направено това, само фона, аз единиците знам как са напарвени (снимки от 3д програма)
Изображение
Така като гледам- взета е снимка със тъмни облаци за фон и после има преливания на градинети, ама не мога да го направя, мн ме кефи тоя ефект....
ЛЕВСКИ СОФИЯ
marto135

Re: Как е направено това (Photoshop)

Мнение от marto135 »

Само да те питам - хубава ли е тази игра ,един път я изтеглих стана около 10гб с всички пачове пуснах я не ми хареса в началото и я изтрих :S ,а гледам че много я хвалят.Да взема ли пак да я изтегля ? Нещо като knight of honor трябва да е - тя ми харесва :happy:
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
maniakapetko

Re: Как е направено това (Photoshop)

Мнение от maniakapetko »

Тегли и не му мисли.Като Knights of Honour e,но и не.Двете си приличат доста,но са и доста различни.Трябва да се поиграе поне 2-3 дни за да се схване напълно.Макар,че мен най-си ме кефи предишната Rome:Total War.Иначе Гого тва ми прилича на рисувана картина с акварел и четка и чрез фотото са сложени единиците.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”