Вчера се опитвам да вляза в Internet и отварям Shortcut-a на Internet Explorer, а вместо да ми излезе Гугъла, ми се отварят Internet Properties? Защо става така и как да го оправя?! И също не ми трябва Mozilla!
http://img.data.bg/i.php?id=1149643
http://img.data.bg/i.php?id=1149645
Проблем с IE
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
-
Re: Проблем с IE
Опитай да го пуснеш от Program Files и ако стане си изкарай нова иконка.
-
Кво беше тва програм файлс?MoNteSo написа:Опитай да го пуснеш от Program Files и ако стане си изкарай нова иконка.
CSKA 4ever
-
C/Program Files/ IE
-
Тъкмо щях да пускам такава тема - но ме ипревариха.Когато пусна Интернет Експлорера и като вляза в някоя страница ми дава грешка и да натисна "don't send".Постоянно прави така - от Операта и Мозилата нямам проблем но съм си свикнал с IE ? Какъв може да е проблема .....
-
-
Еми ако си харесваш IE , си свали от някъде по-нова версия и виж дали пак ще ти прави този проблем.marto135 написа:Тъкмо щях да пускам такава тема - но ме ипревариха.Когато пусна Интернет Експлорера и като вляза в някоя страница ми дава грешка и да натисна "don't send".Постоянно прави така - от Операта и Мозилата нямам проблем но съм си свикнал с IE ? Какъв може да е проблема .....
нпdimobs написа:10 х Монтесо
-
ЦЯЛ ДЕН СМЕНЯМ ВЕРСИИ НА ЕДНАТА ТУ НАПРАВО МЕ ИЗХВЪРЛЯ , НА ДРУГАТА "DON'T SEND" ...MoNteSo написа:Еми ако си харесваш IE , си свали от някъде по-нова версия и виж дали пак ще ти прави този проблем.marto135 написа:Тъкмо щях да пускам такава тема - но ме ипревариха.Когато пусна Интернет Експлорера и като вляза в някоя страница ми дава грешка и да натисна "don't send".Постоянно прави така - от Операта и Мозилата нямам проблем но съм си свикнал с IE ? Какъв може да е проблема .....
нпdimobs написа:10 х Монтесо