Здравейте колеги.
Доста съм запален по тази поредица игри. Преди няколко дни зарибих тъст ми по менаджер 09 но той не е много добре с чуждите езици и реших да вида как стои въпроса с превода на тази игра. От всичко което видях опирам до 1 файл които не мога да отвора а доста прочетох в нета за Translations.huf . Въпроса ми е дали ще се намерат съмишленици да направиме нещо интересно. Въпроса е обаче как да отвора гореупоменатия файл. Ако някой има някакви идеи да казва.
Превод
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Manager БГ | BFL FIFAM 09 v1.0 | BFL FIFAM 09 v1.1
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re: Превод
Аз мога да съдействам да се конвертира фаила в текстов и после обратното, но работата е много и няма смисъл да се почва.
Имам доста свободно време. Мога да се пробвам. Въпроса е само за файла ми помогни.
-
Аз също съм за.Ако наистина е само един текстов файл в който от Английски го правиш на Бг преспокойно мога да помагам.
НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЛЕВСКИ, НИЕ НЕ ПРИЗНАВАМЕ ЦСКА, А СЛАВИЯ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ, ОТБОРЪТ НА НАШ'ТЕ ДЕДИ, ОТБОРЪТ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ. ОТБОРЪТ ЩЕ Е ШАМПИОН, ЗАЩОТО ТОВА Е СЪДБАТА,НА БЕЛИЯ ОТБОР,БЕЛИ БОГОВЕ!!!
-
Ако направите нещо такова ще съм ви ПРЕ-благодарен, защото за първи път сядам да играя по-сериозно играта, а английския изобщо не ми е в кръвта и за момента не ми доставя никакво удоволствиеmaniakapetko написа:Аз също съм за.Ако наистина е само един текстов файл в който от Английски го правиш на Бг преспокойно мога да помагам.
И в момента чета в интернет за това Huffman криптиране и как да конвертирам файла в тхт формат но нищо не става. Добре са го защититли ЕА
-
Ако играта е на Български ,съм сагласен да дам примерно 50 лв,за да е играя на български ,така че ако някои може да е направи с удоволствил бив му платил а мисла че и не само аз ,така че работата ви може да баде и платена
BluE_GoDs
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
играта няма да я видите на български, така че спокойни бъдете
след като познавам перфектно цялата файлова система ви го гарантирам
след като познавам перфектно цялата файлова система ви го гарантирам