Требва ми PS1 да купиа
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Требва ми PS1 да купиа
менове казете от каде мога да си зема ps1 и ако може да бъде по ефтино мерси 10х
-
Re: Требва ми PS1 да купиа
Аз имам Плейсташион 1. Леле, каква машина беше а сега събира праха. Ако успееш да ме намериш ти я давам безплатно. Купена е от Сингапур
-
от битака
кази некаде продават ли я по магазините вече ако не я продават да сабирам пари за ps2 а ма там е гадно че всички игри са на двд диск и требва да записвам яко
Събери си повече пари и си купи X-b0x 360Silvera написа:кази некаде продават ли я по магазините вече ако не я продават да сабирам пари за ps2 а ма там е гадно че всички игри са на двд диск и требва да записвам яко
знам че x-box 360 е мнго добра а ма аз или ще си зема ps1 или ps2 некое от това ще си зема за ps1 нз каде продават ако никаде вече я нема тогава сабирам пари за ps2 и ще си зема че са през лиатото ще бачкам и затова питам
-
абе на битака бе
-
Човек ти трябва да си МНОГО зле да събираш пари за PSX . Даже и безплатно можеш да си я намериш . И как подяволите очакваш да я продават след 13 години от излизането и . тц тц тц . Ако искаш да си купиш евтина конзола си купи Xbox или PlayStation2 . Или поне Nintendo DS . Вярно конзолата е много добра , даже още си пазя оригиналните игри и още ми е запазена конзолата като цяло . Ама човек да кажеш че търсиш тая конзола ... Аз сега се глася за PS3 да си копувам след 4 месеца (или ако цената не падне под 1200лв. едно Xbox360) ти PS1 ще копуваш ...
-
Абе човек, земи нещо по добро, как може да бачкаш цело лято за ПС1, моя ХВОХ 360 вече близо 2 години го ползвам ( интензивно ) и пак работи на 6! 360 според мене е най-мощната конзола в момента!!!
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....