малко нови шотчета. Надявам се да ви хареса (аз лично съм много доволен
![Big Smile :D](./images/smilies/bigsmile.gif)
Не.PernikYellow написа:А стадиони ще направите ли?
Това са само скрийнове, да се смени стадиона, на който играе Левски е най-лесната работа.LevskiBG написа:Жалко че няма да правите стадионите ама поне сменете цвета на седалките
смис не си връзна Левски да играе на стадион с червени седалки
Това ще рече,че ще има стадиони ли?ZhivkoBGR написа:Това са само скрийнове, да се смени стадиона, на който играе Левски е най-лесната работа.LevskiBG написа:Жалко че няма да правите стадионите ама поне сменете цвета на седалките
Другите отбори се правят когато станат тогава!Marti написа:Виждам,че пише Левски е готов на 100%,а останалите отбори от А група може ли да кажите до колко % са направени.
Стадиони няма да има , човека искаше да ти каже че можеж да си смениш стадиона на който ще играеш.mimkOto написа:Това ще рече,че ще има стадиони ли?ZhivkoBGR написа:Това са само скрийнове, да се смени стадиона, на който играе Левски е най-лесната работа.LevskiBG написа:Жалко че няма да правите стадионите ама поне сменете цвета на седалките
Да наистина са много добриZhivkoBGR написа:Знамената са готови. За някои отбори, поради липса на фенове, съответно и знамена, се наложи да импровизирам.
скрийншот:
http://i51.tinypic.com/2cdd193.jpg
Повярвай ми..до 26 февруари знамето ще си бъде при нас. ;]]PernikYellow написа:Знамената са страшни! Само, че може да махнете знамето от фракция "14" на ЦСКА!!!