Нападателят Неймар, който не е играл след контузията през февруари, е обявен в понеделник за звезда на бразилски отбор, който според Трент Тите има добри шансове да спечели Световното първенство в Русия.
Завръщането на Неймар във форма ще бъде ключов фактор. Той е излязъл, тъй като изисква операция за счупена кост в крака си, докато играе за Париж Сен Жермен, и сега само се успокоява отново в тренировка.
Екипът доктор Родриго Ласмар заяви, че се надява, че лечението на костите е "отличен напредък".
Неймар трябва да може да "възвърне фитнес мача", когато участва на приятелски мач срещу Хърватия на 3 юни и Австрия на 10 юни, каза Ласмар.
Бразилия ще трябва да покаже всички умения, които са го направили най-скъпият футболист в света, с рекорд от 222 милиона евро (264 милиона долара) от Барселона за PSG през август.
Неймар се завръща в Световната купа
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
-
- Обратна връзка:
Неймар се завръща в Световната купа
Меси има само един, той е вечен.
Подкрепете Меси.
Имам футболната риза, която искаш.
Не сте го направили, но аз го направих.
Искате ли да го видите?
Подкрепете Меси.
Искате ли да го видите?
-
- Обратна връзка:
Re: Неймар се завръща в Световната купа
Бразилската звезда "Неймар" направи зашеметяващо завръщане от контузията с прекрасна цел в своята приятелска победа с 2: 0 над Хърватия в неделя.
Неймар имаше нужда от само 23 минути, за да докаже колко е важно за бразилските надежди за шестата световна титла.
Неймар доказа своята годност за Световната купа с експлозивно завръщане към действие, което ме остави зашеметено.
Неймар имаше нужда от само 23 минути, за да докаже колко е важно за бразилските надежди за шестата световна титла.
Неймар доказа своята годност за Световната купа с експлозивно завръщане към действие, което ме остави зашеметено.
Меси има само един, той е вечен.
Подкрепете Меси.
Искате ли да го видите?
Подкрепете Меси.
Искате ли да го видите?