Каква простотия направи последно?

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
ZhivkoBGR
BFL Team™

Каква простотия направи последно?

Мнение от ZhivkoBGR »

Разказвайте подробно, няма да е зле да прилагате някакъв видео или фото материал!
SpEedBreakEr

Re: Каква простотия нарпави последно?

Мнение от SpEedBreakEr »

Ми на моста до Арена Младост (не напълно готов ;)) целихме коли и камиони с тухли (естествено я "разполовихме"), та ся да кажа че там има дупки "към отвъдното" откъдето пускаме тухли и камъни и така никой не разбира кой го направил :) По средата на моста са и прайм колкот може по-големи щети ;) Качването е мнооо лесно (има мноо здрави железа по които да се набереш, след кат се качиш ест има отдолу работници, но ако не им пречиш на работата не те пипват и не се обаждат на никой (тва си е далавера) Шофьорите не те забелязват и си продължават да карат... Само най-умните се усещат :D Доколкот помна тва беше последното...

П.П. Оправи заглавието :)
LS1914

Мнение от LS1914 »

SpEedBreakEr написа:Ми на моста до Арена Младост (не напълно готов ;)) целихме коли и камиони с тухли (естествено я "разполовихме"), та ся да кажа че там има дупки "към отвъдното" откъдето пускаме тухли и камъни и така никой не разбира кой го направил :) По средата на моста са и прайм колкот може по-големи щети ;) Качването е мнооо лесно (има мноо здрави железа по които да се набереш, след кат се качиш ест има отдолу работници, но ако не им пречиш на работата не те пипват и не се обаждат на никой (тва си е далавера) Шофьорите не те забелязват и си продължават да карат... Само най-умните се усещат :D Доколкот помна тва беше последното...
Нямам думи, нали т'фа в колата/камиона може да е баща ти и да строшиш вашата кола/камион бе...
SpEedBreakEr

Мнение от SpEedBreakEr »

LS1914 написа:
SpEedBreakEr написа:Ми на моста до Арена Младост (не напълно готов ;)) целихме коли и камиони с тухли (естествено я "разполовихме"), та ся да кажа че там има дупки "към отвъдното" откъдето пускаме тухли и камъни и така никой не разбира кой го направил :) По средата на моста са и прайм колкот може по-големи щети ;) Качването е мнооо лесно (има мноо здрави железа по които да се набереш, след кат се качиш ест има отдолу работници, но ако не им пречиш на работата не те пипват и не се обаждат на никой (тва си е далавера) Шофьорите не те забелязват и си продължават да карат... Само най-умните се усещат :D Доколкот помна тва беше последното...
Нямам думи, нали т'фа в колата/камиона може да е баща ти и да строшиш вашата кола/камион бе...
Те не минават от там бе ! 8) А и тфа стаа когат съм на урок през почивката, и кво мислиш че не се оглеждам ли бе човек ???
eemmkkoo

Мнение от eemmkkoo »

П.П. Оправи заглавието :)
Файда..
Gogo_t
BFL Team™

Re: Каква простотия направи последно?

Мнение от Gogo_t »

Псувах даскалката по Анг, на немски :rofl:
Ня нищо не разбра и ке усмихна :D
ЛЕВСКИ СОФИЯ
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

ZhivkoBGR написа:Каква простотия направи последно?
Влюбих се в грешния човек...
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
[BFL]Mancho_United

Мнение от [BFL]Mancho_United »

Простотийте в даскало са описани в бележника ми:
чопли семки в час
играе карти в час
говори цинично в час
без домашна работа
спи в час
не внимава в час
пие бира в час
обижда учителя

и като добавка имам 250 извинени,а миналата година имах 294 и пак на косъм се отървах да не ме изпъдят ;) ми кво да напраа се съм болен когато имаме конролно ..баси късмета гаден начи :D :D :D
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

[BFL]Mancho_United написа:Простотийте в даскало са описани в бележника ми:
спи в час
пие биеа в час
обижда учителя

и като добавка имам 250 извинени,а миналата година имах 294 и пак на косъм се отървах да не ме изпъдят ;) ми кво да напраа се съм болен когато имаме конролно ..баси късмета гаден начи :D :D :D

Убиваш ме бате. :rofl:
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

чопли семки в час
играе карти в час
говори цинично в час
без домашна работа
спи в час
не внимава в час
пие бира в час
обижда учителя
Като близнаци сме :rofl: с изключение на бирата :D
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
ZhivkoBGR
BFL Team™

Мнение от ZhivkoBGR »

Като гледам тези клипчета се чувствам като у дома. А какви спомени ми навяваха.... :giggle: ]:)
d1VaKa

Мнение от d1VaKa »

1 плик с вода върху съседчетата - чавета ... ух как им дойде
[BFL]Mancho_United

Мнение от [BFL]Mancho_United »

2 култуви бележки,които имам в моя бележник...

6-ти клас
Пее в час по музика

тая година:
Ползва компютър в час по информатика

един френд в 7-ми клас имаше
Рисува си в час по изобразително

е тва е ако искаш..баси даскалите
nicks

Мнение от nicks »

чопли семки в час
играе карти в час
говори цинично в час
без домашна работа
спи в час
не внимава в час
пие бира в час
обижда учителя

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Иначе мойта последна е че играх ФЪФА :rofl: :rofl:
ZhivkoBGR
BFL Team™

Мнение от ZhivkoBGR »

Ахахахах, еее бартко, тия клипове, като ги гледам сега, след 1 година, бати смеха аз... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Andres_Messi

Мнение от Andres_Messi »

Карахме смесен 4ас по физика!ИЗгониха ме от 4ас отидохме в на6та стая взехме 6и6ето с кола на една офца испиках се вътре!След като свър6и 4аса ТЯ ИСПИ КОЛАТА! :rofl:
Messi If you did play on the sky,we have die to watch how you playing!
Also CSKA FOREVER Изображение
TiberiuM

Мнение от TiberiuM »

Andres_Messi написа:Карахме смесен 4ас по физика!ИЗгониха ме от 4ас отидохме в на6та стая взехме 6и6ето с кола на една офца испиках се вътре!След като свър6и 4аса ТЯ ИСПИ КОЛАТА! :rofl:
И после се събуди...

Мислиш ли че някой ти повярва ?Ще изпие колата без да усети че вътре има пикня?Аман от фантазиори...
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”