nicks' theme vol.2
-
nicks' theme vol.2
Такам, тука ше поствам творенията ми за PES 2008, започвам с домакинския екип на ЦСКА :
Не гледайте номерата и името на футболиста на фланелката понеже не мога да ги едитна, все още няма Editor, Kitserver с GDB и т.н.
Не гледайте номерата и името на футболиста на фланелката понеже не мога да ги едитна, все още няма Editor, Kitserver с GDB и т.н.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Re: nicks' theme vol.2
брау брау, утре и аз пускам моята версия. Все пак на гого са най-добрите!
една препоръка - темплейта е правен за widescreen и затова всичко по екипа го прави малко по-широчко (визирам емблемите на ЦСКА и ушлспорт) за да може в играта да са точни
една препоръка - темплейта е правен за widescreen и затова всичко по екипа го прави малко по-широчко (визирам емблемите на ЦСКА и ушлспорт) за да може в играта да са точни
Само да питам, нали отново ще си излезе option file за екипите и имената?
-
-
вслушах се в думите ти . Ето я и финалната версия на домакинския екип на ЦСКА, ако няма забележки утре ще направа гостувашия на ЦСКА и двата на левски :IvanMladenov написа:брау брау, утре и аз пускам моята версия. Все пак на гого са най-добрите!
Много добре само номерата тря да опраиш щото май не са точно така - отпред мисля че нямат номер на фланелките
-
номера не мога да едитна щото тва е демо и няма никви програми няма едитор в играта и няма как да се едитнат номерата така са щото съм го импортнал на мястото на аржентинския вратарски ако го бях импортнал вместо португалския номерата щяха да са кат на португалския, така че оценявайте сичко без номерата и името на играча на фланелката Оправени номера ше видите най вероятно чак в пълната версия на играта
-
-
Според мен няма нужда от BG teams в ПЕС 2008
-
Ако питаш мен,много ясно си се вижда.Просто трябва да изчакаме да излезе цялата игра и тогава,БФЛ ще покажат какво могат.napster написа:Да си призная не го виждам БФЛ тая година
-
Да , но 2-3ма трудно ще го направят това , да не говорим че всичко е разбъркано , въпреки че ако търсиш - намираш , трансфери и статистики може от ФИФА екипа да се вземат , а екипите , тука Гого го няма да помага тъй че ... Може Нuкu да ги прави . Лицата са лесна работа , само екипите , за скорборда и менютата може пак да помогна . И дано тоя път го завършим превода .belerefon написа:Ако питаш мен,много ясно си се вижда.Просто трябва да изчакаме да излезе цялата игра и тогава,БФЛ ще покажат какво могат.napster написа:Да си призная не го виждам БФЛ тая година
-
Добре де напстер, щом са ми толко зле екипите ти нали беше писал че ноо добре ги правиш направи един да те видим
-
- Обратна връзка:
Само да не ревнеш ако вземем, че пуснем пачnapster написа:Да си призная не го виждам БФЛ тая година
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
Аз даже те похвалих , викам че на мястото на Гого според мен трябва да отидеш , ти пък ...НиКи написа:Добре де напстер, щом са ми толко зле екипите ти нали беше писал че ноо добре ги правиш направи един да те видим
-
-
Екипи на ЦСКА и левски домакински и гостуващи:
НиКи написа:номера не мога да едитна щото тва е демо и няма никви програми няма едитор в играта и няма как да се едитнат номерата така са щото съм го импортнал на мястото на аржентинския вратарски ако го бях импортнал вместо португалския номерата щяха да са кат на португалския, така че оценявайте сичко без номерата и името на играча на фланелката Оправени номера ше видите най вероятно чак в пълната версия на играта
номера не мога да едитна щото тва е демо и няма никви програми няма едитор в играта и няма как да се едитнат номерата така са щото съм го импортнал на мястото на аржентинския вратарски ако го бях импортнал вместо португалския номерата щяха да са кат на португалския, така че оценявайте сичко без номерата и името на играча на фланелката Оправени номера ше видите най вероятно чак в пълната версия на играта
А за демото дали ще има пач за БГ отборите или поне само за Левски и ЦСКА
-
Би било якоL3vSkAr написа:А за демото дали ще има пач за БГ отборите или поне само за Левски и ЦСКА