Проблем с Refresh Rate?

Всичко свързано с Pro Evolution Soccer 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Публикувай отговор
Jozeff

Проблем с Refresh Rate?

Мнение от Jozeff »

Хора има проблем, монитора ми работи на 85Hz, но когато пусна играта започва да работи на 60Hz и направо ми разваля зрението. Моля ви, кажете ми начин да се оправя това.
Видео карта GF7600GS.
Ronaldinho10

Re: Проблем с Refresh Rate?

Мнение от Ronaldinho10 »

Трябва монитора да си го нагласиш на 60Hz (моя е sony и съм го направил да ми работи на 60Hz) 8)
НиКи

Мнение от НиКи »

Ronaldinho10 написа:Трябва монитора да си го нагласиш на 60Hz (моя е sony и съм го направил да ми работи на 60Hz) 8)
луд ли си ве така шси развалиш очите моя е на 72 и в играта няма разлика.
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
Ronaldinho10

Мнение от Ronaldinho10 »

ДАНО МОЯ Е LCD (600лв)съм го взел
НиКи

Мнение от НиКи »

Ronaldinho10 написа:ДАНО МОЯ Е LCD (600лв)съм го взел
какво от това. 60 херца си е 60 херца на къвто и да е монитор.
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
gzagorov

Мнение от gzagorov »

Не е точно така. За TFT 60 Hz е нормално. Докато при CRT това е твърде ниска стойност.
Jozeff

Мнение от Jozeff »

Добре не се карайте, кажете как да го оправя тоя проблем моля ви.
gzagorov

Мнение от gzagorov »

Мисля, че никой с никой не се кара. Просто изразяваме мнение. А за проблема ти - и на мен ми се е случвало да ми трепери картината при тази игра (и не само), но не винаги е така. Затова и аз се чудя от какво е.
Bati_Niki

Мнение от Bati_Niki »

I az imam sastiq problem IZKLU4ITELNO MNOGO ME DRAZNI TO 4E E NA 60HZ tova e lubimqta mi igra igraq oste ot PES4 togava zahvarlih smotanata FIFA ... oba4e tova mn ma drazni za tiq 60hz!!! I az imam sastata vid karta xfx 7600gs dali e ot driveri? neznam .... monitora mi sasto e CTX i si e na 85hz . Podoben problem ponqkoga ima i s dr igri primerno DOOM 3 se buta ot config file ima i naglsq6 refresh-a ama tuka nqma ot kade !!!?? mojebi driveri trqbva AKO NQKOI MOJE DA POMOGNE STE SAM MN ZADALJEN! :?: (izvinqvam se 4e ne pi6a na kirilica)
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Bati_Niki написа:I az imam sastiq problem IZKLU4ITELNO MNOGO ME DRAZNI TO 4E E NA 60HZ tova e lubimqta mi igra igraq oste ot PES4 togava zahvarlih smotanata FIFA ... oba4e tova mn ma drazni za tiq 60hz!!! I az imam sastata vid karta xfx 7600gs dali e ot driveri? neznam .... monitora mi sasto e CTX i si e na 85hz . Podoben problem ponqkoga ima i s dr igri primerno DOOM 3 se buta ot config file ima i naglsq6 refresh-a ama tuka nqma ot kade !!!?? mojebi driveri trqbva AKO NQKOI MOJE DA POMOGNE STE SAM MN ZADALJEN! :?: (izvinqvam se 4e ne pi6a na kirilica)
Ами извинението ти не се приема , няма причина да не пишеш на кирилица при условие , че сме качили скрипт , който позволява да се пише на кирилица независимо дали имаш инсталиран software за тая цел :^) :envy:
Публикувай отговор

Обратно към “Pro Evolution Soccer 2008”