Играта може да е яка ама как да разбера това....

Всичко което няма място в останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Заключено
rump_shaker

Играта може да е яка ама как да разбера това....

Мнение от rump_shaker »

Така стигнах до регистрационната форма и познайте. Не ми изобразява кода, било чилсо или дума незнам, който трябва да въведа. Явно нещо липсва на моето PC но навсякаде другаде си виждам изображенията дето трябва да въвеждам.

Така като всеки сайт с регистрация и изискване за потвърждаваща картинка си има и едно линкче което пише: Ако не виждаш картниката натисни тука. Да ама в този няма такова линкче. Започнах да търся във форума на играта е-майл чрез който да се свържа с тях, ненамерих. Няма да обяснявам и че поради съата глупава причина немога да влезна в форума им защото немога да се регна!!!! Цикъл а!

Според мен това е доста недоискусорен бъг в сайта им и това ограничава потребители да е играят. Да не говорим че като не виждам картинката никаде не е написано на някъв език че там трябва да се въведе число или дума. Има само едо бяло поле, па иди познай кво да пишеш там. Ако някой потребител, наприемер сестра ми, иска да влезне в такъв сайт тя никога не би подозирала че там трябва да с енапише нещо поради факта че незнае за тези защитни функции на регистрационните форми.

Доста аматьрско според мен. С цел да направиш професионален сайт с защити си направил малка аматьорска грешка която разваля впечетлението още преди да си имал възможност да направиш такова
Заключено

Обратно към “Кош за боклуци”