WereWolfs vs Vampires [Игра]

За всичко което не се връзва с темите на останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Публикувай отговор
[BFL]Mancho_United

WereWolfs vs Vampires [Игра]

Мнение от [BFL]Mancho_United »

Изображение

Това е една много интересна игричка :) Има оръжие ,можеш да си правиш скривалище и т.н. :) Аз съм направил съюз ,който е вече 3-ти левел и е за 9 човека (в момента в него сме 5 ,тъй че има 4 места) и си цъкам :) Зарибявка е ;) Ето го съюза ми:

http://s2.bg.bitefight.org/bite/ally.ph ... ba9e&i=830

Значи като се развиете ,ако имам ясто ми пишете да ви вкарам в него :)

Изисквания за да влезнете:
поне 3000кг месо
поне 3-ти левел
членски внос - 300 злато

Правила на съюза:
За да искате да сте в него ,трябва да помагате заедно с другите - т.е. да давате злато ,за да се развиваме !

WereWolfGods ! Боговете-върколаци !

Аз съм регистриран в сървър 2 и ви препоръчвам него ,защото в 3 още няма хубави съюзи,а в 1 ще ви спукат от бой ;) Ако искате да сте върколак в сървър 2 там където е полето "Вашият приятел" можете да напишете Mancho_United :) Така ще сте върколак от моя екип и по-късно ще ви взема в съюза :)
[BFL]Mancho_United

Re: WereWolfs vs Vampires [Игра]

Еми добре - целтра е да дигаш левели :)
Пише ти колко опит имаш и колко ти трябва ,за да дигнеш левел ;) Точки опит (expereance) се печелят като ловиш хора или като бацаш на гробището(ама на гробището печелиш мн малко) Ако си върколак можеш да биеш и вампири (реални юзъри,които са си направи герой вампир) и обратното :) Също като дадеш Град,освен гробище имаш и Търговец където можеш да си купуваш предмети ;) Те ти дават + на силата или на защитата :) А освен това имаш и тренировки ,които можеш да правиш (те стават като даваш пари) ;) всичките ти умения (сила,защита,харизма,ловкост и издържливост) имат значение ,само и единствено като се биеш с друг вид герой ;) Обаче не мисли ,че не са важни ,защото Ако те победят ти зимат злато и ти точат от кръвта ,а колкото по-малко имаш толкова по-лесно ще те побеждават ;)
Освен изброеното има и още 2 вида защити:
Скривалище - това е като те нападат :) Там си строиш къща,пътека,ограда и околна среда :)
Съюз - в зависимост от левела на съюза печелиш също защита,а и все пак е по-забавно като си пишеш с някой и по този начин не играеш сам :) Е в моя съюз например,когато някой вампир нападне някой от моя съюз го слагам в един списък и после сичките хора ,които сме в съюза го спукваме от бой ;) Яко е :))))))

edit: ебахте от толкова чатене след всяка 5-та дума слагам емотиконка...глейте кво значи поуст :rofl:
napster

Мнение от napster »

Не си падам по игрите , които се играят чрез браузър , но преди бях много зарибен по The Legend Of The Green Dragon ,която беше много добра . Сега гледам има доста такива и постоянно се развива този жанр . Ако играта беше MMORPG щях да я почна . Сега ще ме питате кое избирам : вълк или вампир . Ее вълк много ясно :D
Изображение
[BFL]Mancho_United

И аз я играех дрокна ,докато не го реснаха ;) Имах 26 убийства на дракона ;) Иначе като си зема новия комп ще зарежа всичко и ще се отдам на моята страст :

SilkRoad Online :)
napster

Мнение от napster »

[BFL]Mancho_United написа:И аз я играех дрокна ,докато не го реснаха ;) Имах 26 убийства на дракона ;) Иначе като си зема новия комп ще зарежа всичко и ще се отдам на моята страст :

SilkRoad Online :)
Дори и ФИФА :D Шегувам се . бтв аз имах 23 убииства , после ми омръзна , ама тогава бях малък (това беше преди 5 години) и не се усещах как си губех времето , въпреки че тогава ми се стори много яка :D
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Свободна зона”