Възмутителност!!

Всичко за BFL Pro Evolution Soccer 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
PES Bulgaria™
Заключено
zorder

Възмутителност!!

Мнение от zorder »

Тая година съм възмотен от БФЛ за бозътъ фифа дадоха скриинове и кво ли не аз Пес 2008 нищо не казват. :X Къв е смисъла от тая потайност.Вземете направете едно превю не съм само аз който го иска.Вземете зарадвайте хората за коледа! :|
Изображение
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!!
НиКи

Re: Възмутителност!!

Мнение от НиКи »

Смени си аватара и може да се каже. Не си много оригинален с него, и аз мога да сложа един на финландската пералня с култовото име Ниеми
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

ми точно ти няма да видиш инфо, снимки и тн, защото ще ти лепна бан!
иначе ето, заповядай - едно-единствено шотче, специално преди бан-а -
Изображение
vampikkata

Мнение от vampikkata »

zorder написа:Тая година съм възмотен от БФЛ за бозътъ фифа дадоха скриинове и кво ли не аз Пес 2008 нищо не казват. :X Къв е смисъла от тая потайност.Вземете направете едно превю не съм само аз който го иска.Вземете зарадвайте хората за коледа! :|
И аз искъм ИНФО ама си трая ;) .Казаха ми че имат само проблем с KeetMaker да намерат само екипите сам и трудни другото е лесно така ми казаха ;)
zorder

Мнение от zorder »

IvanMladenov написа:ми точно ти няма да видиш инфо, снимки и тн, защото ще ти лепна бан!
иначе ето, заповядай - едно-единствено шотче, специално преди бан-а - http://www.kurvi.net
Зор за тоя аватар....Еми няма да го сменя ако ме баннете за тва то ще излезне,че не признаваш демокрацията и свободата в глобалната мрежа :) ;) и ще си покаже истинското ниво на интелигентност :hi:
Изображение
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!!
НиКи

Мнение от НиКи »

zorder написа:ако ме баннете за тва то ще излезне,че не признаваш демокрацията и свободата в глобалната мрежа :) ;) и ще си покаже истинското ниво на интелигентност :hi:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

vampikkata написа:KeetMaker
пише се Kitmaker ;)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
Ganchev21

Мнение от Ganchev21 »

СПАМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :envy:
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

zorder написа:
IvanMladenov написа:ми точно ти няма да видиш инфо, снимки и тн, защото ще ти лепна бан!
иначе ето, заповядай - едно-единствено шотче, специално преди бан-а - http://www.kurvi.net
Зор за тоя аватар....Еми няма да го сменя ако ме баннете за тва то ще излезне,че не признаваш демокрацията и свободата в глобалната мрежа :) ;) и ще си покаже истинското ниво на интелигентност :hi:
ами то в този форум кой я признава демокрацията, след като за точно 30 минути една моя тема беше заключена, а тя беше направена изцяло за едно леко шегуване, ама карай....
Изображение
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

IvanMladenov написа: ами то в този форум кой я признава демокрацията, след като за точно 30 минути една моя тема беше заключена, а тя беше направена изцяло за едно леко шегуване, ама карай....
не си прав защото
1.Ако беше пусната същата тема за цска веднага щеше да я изтриеш
2.Щеше да баннеш веднага потребителя веднага :S
IvanMladenov
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от IvanMladenov »

Gosh0 написа:
IvanMladenov написа: ами то в този форум кой я признава демокрацията, след като за точно 30 минути една моя тема беше заключена, а тя беше направена изцяло за едно леко шегуване, ама карай....
не си прав защото
1.Ако беше пусната същата тема за цска веднага щеше да я изтриеш
2.Щеше да баннеш веднага потребителя веднага :S
добре бе пич, на zorder да съм му махнал аватара, да съм го баннал? не мисля! Нито пък съм наказал някой за това че се е гаврел (пример - темата "Аз знам 5" в развлекателната зона)
Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Време е да млъкнете :)
zorder

Мнение от zorder »

IvanMladenov написа:
zorder написа:
ами то в този форум кой я признава демокрацията, след като за точно 30 минути една моя тема беше заключена, а тя беше направена изцяло за едно леко шегуване, ама карай....
Аз направих една тема не получих свестен отговор по-добре нашравете тема Панаир и там се занимавайте
Изображение
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!!!!
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

zorder престани да пускаш безмислени и глупави теми !! :envy:
:lock:
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Зордерчо, смени си аватара да не си отнесеш баницата!
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
Заключено

Обратно към “BFL Pro Evolution Soccer 2008”